PONUDE

Mobilni: 062/492 001 | Email: office@funtravelnis.rs

71f67488b0857639cee631943a3fc6fa_XL

LEPTOKARIA 2015 VILA SULA PAKET ARANŽMANI

LETO 2015

LEPTOKARIA

VILA SULA 


Opis objekta:

 Vila SULA – nalazi se oko 2min od plaže. Vila koja je godinama poznata na našem tržištu po visokom kvalitetu smeštaja u 1/2 i 1/3 studijima. Svaki studio je opremljen kuhinjom, sa priborom za jelo i kuvanje u studiju, kupatilom, TV-om i klimom … Sobe koje su okrenute ka dvorištu imaju tendu na terasi.(korišćenje klime je 4 eur).


Cenovnik:                                                                                                                  

 za uvećan prikaz kliknuti na cenovnik:

Image 15


USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke (INTESE) na dan uplate.


 

NAČIN PLACANJA:

30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaskana rate čekovima gradjana do DECEMBRA 2015.god.platnim karticama, putem administrativne zabrane.


AUTOBUSKI PREVOZ:

Polazak autobusa je naznačen u tabeli: iz Beograda –  parking preko puta „buvlje“ pijace na N.Beograd u 18:00h,  iz Niša – kod motela Nais oko 20.00h

Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta oko  14:00h,  po lokalnom vremenu u dogovoru sa predstavnikom.


VAŽNO

U slučaju spajanja smena na našem prevozu  cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 eur po osobi osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana za sve goste osim za decu do 2 godine.

 Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 35 eur po osobi u slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje  za 70 eura po osobi osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana za sve goste osim za decu do 2 godine.

Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava . U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice.

Na polazak naznačen u tabeli , treba doći najkasnije 20 minuta pre naznačenog vremena polaska.Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava  je najstrože zabranjeno.Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.

Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim podnosi komfor putovanja. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište , zbog ograničenih uslova manevra , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.


SOPSTVENI PREVOZ:

Cena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, ( prevoz + osiguranje)  osim za  smene sa zvezdicom gde  se u slučaju   korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Korisnici  aranžmana sa sopstvenim prevozom su u obavezi da urade individualnu polisu osiguranja (moguće je uraditi i u agenciji gde možete dobiti i sve potrebne informacije).


 CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:

  • iz Beograda – 60 eur – povratna karta, 45 eur – jedan pravac.
  • deca do 10 g. 45 eur. povratna karta.  35 eur – jedan pravac.
  • iz Niša – 50 eur – povratna karta, 35 eur – jedan pravac.
  • deca do 10 g. 35 – povratna karta, 30 eur – jedan pravac.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta „buvlje“ pijace na N.Beograd u 18:00h. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 23:00h pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 13:00h). Boravak na bazi izabrane usluge.

12.dan – Napustanje apartmana do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd u 13.15h. po lokalnom vremenu.

13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.


ARANŽMAN OBUHVATA:

Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd– Leptokaria –Beograd, smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim , trokrevetnim i četvorokrevetnim studio apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.

Putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 10 000 eur.


ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Individualno putno zdravstveno osiguranje

individualne troškove


POPUSTI I DOPLATE ZA VILU  :

Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu,

dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusudeca od 2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20eur na kompletan aranžman. Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana po osobi umanjenu  30 eura za prevoz, osim za smene sa zvezdicom gde doplata iznosi  70 % od cene paket aranžmana.


 

VAŽNO

Za osobe starije od 70.godina doplata zdravstvenog osiguranja  iznosi  1000.oo dinara

Zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina.

Napominjemo da se u praksi često događa da iako je rezervisana primera radi dvokrevetna smeštajna jedinica, bude obezbeđena soba sa više kreveta, te se u tom slučaju smatra da je organizator ispunio svoju obavezu iz ugovora, a   stranka ovim  obaveštena o mogućnosti postojanja više kreveta u smeštajnoj jedinici

LEPTOKARIA 2015 VILA SULA PAKET ARANŽMANI

 Ovlasceni subagent Fun Travel Nis

Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja agencije “Banbus” OTP 34/2010

 

Kontakt informacije

Telefon: 018/415 0 444
Fax: 018/514 960 ; 018/514 961
Mobilni: 062/492 001
Adresa: Obrenovićeva bb, TPC Gorča, lokal M-20, 18000 Niš
E-mail: fun-travel@live.com office@funtravelnis.rs

Radno veme

Radnim danom od 09h do 20h
Subotom od 09h do 15h
Nedeljom ne radimo

Obračunski prodajni kurs efektiva Banke Intesa na današnji dan.Prijatelji