PONUDE

Mobilni: 062/492 001 | Email: office@funtravelnis.rs

mihalis-platamon-54123

Leto 2015 Platamon 2015 Vila Mihalis FIRST MINUTE

LETO 2015

PLATAMON 2015

VILA MIHALIS

 

Opis objekta:

Vila Mihailis nudi idealan odnos cene i kvaliteta. Nalazi se u ulici Kolokotroni (drugi naziv 25. marta), u mirnom delu letovališta i udaljena je od plaže i centra oko 300 metara. Ovaj dvospratni objekat raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima koji su opremljeni francuskim ležajevima i standardnim krevetima za određen broj osoba, u zavisnosti od kapaciteta. Svaki studio ima blago izdvojenu kuhinju, kupatilo sa tušem, terasu, TV i klima uređaj, čija je upotreba uračunata u cenu. Gostima nisu obezbeđeni peškiri, a promena posteljine se vrši na 5 dana. Gosti su odgovorni za samostalno održavanje higijene u sobama za vreme svog boravka.

CENOVNIK

Za uvećani prikaz kliknite na cenovnik:

PAKET ARANŽMAN (autobuski prevoz + smeštaj 9 noćenja) Cene u tabeli su u EUR

LEGENDA : NA – najam studija / apartmana; S02 – dvokrevetni studio. A ½ – dvokrevetni apartman; FP03 – porodični paket za 3 osobe; FP04 – porodični paket za 4 osobe;

Cene u u dvokrevetnom studiju su po osobi. Family paket: cene su po paketu za 3, 4, 5 i 6 osoba.

DOPLATA ZA 1 / 1 studio: + 50 % na cenu aranžmana u 1/2 studiju/apartmanu.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom(AC/TV)
  • smeštaj 9 noćenja /najam studija /apartmana,
  • transfer vodič
  • troškovi organizacije puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

  • medjunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje
  • individualni i ekstra troškovi.

PREVOZ

Moderni turistički autobusi ( AC/TV ), ili mini bus. Datum polaska: naznačen je u tabeli.

Cena za kolektivni transfer: 15 eur / osoba Dete do 12 g. – 10 eur. Kolektivni transfer odnosi se na polaske van Beograda, koji nisu usputni autobusu.

Raspored sedenja u autobusu je odredjen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, podnose zahtev  i uplaćuju dodatnih 400 din. prilikom prijave za aranžman.

ODBITAK ZA SOPSTVENI PREVOZ:

  • 25 EUR po osobi u dvokrevetnim studijima;
  • 50 EUR u porodičnim paketima FP03
  • 70 EUR u porodičnim paketima FP04

Način plaćanja

Aranžman se plaća dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu INTESA banke na dan uplate. Prilikom rezervacije najmanje se uplaćuje 30% od aranžmana, a ostatak 14 dana pre polaska na put. Mogućnost plaćanja u ratama do polaska, u gotovini, karticama banaka (Visa, Master, Maestro , Dina). Aranžman može da se uplati na 6 rata (1 rata 30% + 5 jednakih mesečnih rata) ili 9 rata (1 rata 30% + 8 jednakih mesečnih rata). Deo aranžamana koji se plaća odloženo se uvećava za 10% u celosti i deli na rate. Rate se najkasnije mogu odbijati do 15.12.2015. godine. U slučaju velikih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.
Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Halo Tours licenca OTP 66/2010. Fun travel je ovlašćeni subagent
Leto 2015 Platamon 2015 Vila Mihalis FIRST MINUTE