PONUDE

Telefon: 018/ 415 0 444|Mobilni: 062/492 001 E-mail: fun-travel@live.com

03

Letovanje 2015 Paralia Vila Elit 2 PROMO CENE

Letovanje 2015

Paralia

Vila Elit 2
 

Opis objekta:

Ova četvorospratna vila udaljena je 80 metara od plaže. Smeštajni kapaciteti objekta su u vidu standardnih dvokrevetnih i trokrevetnih studija, opremljeni mini kuhinjom sa osnovnim posuđem, TV-om i klima uređajem, čija upotreba nije uračunata u cenu, pa je potrebno doplatiti po dolasku. Ležajevi u smeštajnim jedinicima su grčkog standarda (uži). Kapaciteti agencije smešteni su na II i III spratu. Objekat ne poseduje lift.

Korisno je napomenuti da se preko puta vile nalazi pekara, a u blizini je i veliki market. Za goste koji na odmor idu sopstvenim prevozom na raspolaganju je parking većih dimenzija koji se nalazi nedaleko od objekta. Gosti su odgovorni za samostalno održavanje higijene u sobama tokom svog boravka.


Cenovnik:                                                                                                                  

 za uvećan prikaz kliknuti na cenovnik:

Image 15


Popusti i način plaćanja za paket aranžmane :                                                    

 •  Kreveti su „grčki standard’ u svim vilama. DVA deteta do 6 godina mogu koristiti jedan zajednički ležaj.
 • JEDNO dete do 6 godina može koristiti zajednički ležaj sa odraslom osobom.
 • DETE do 6 godina na sopstvenom ležaju, ostvaruje popust od 20% od paketa i ima sedište u busu.
 • JEDNA ODRASLA + JEDNO DETE bilo kog uzrasta plaća punu cenu paketa i ne ostvaruje nikakav popust. JEDNA ODRASLA osoba plaća jedan paket i ima popust 30% na drugi paket, i ima jedno sedište u autobusu.
 • SPAJANJE DVE SMENE umanjuje se na ime prevoza -15 eura od ukupnog obracuna dva paketa, u slucaju spajanja 3 smene onda se umanjuje -30 eura od ukupnog obracuna po osobi, na ime prevoza. Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.
 • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina, može da koristi zajednički ležaj sa odraslom osobom ili dva deteta do 6 godina na zajednickom lezaju
 • U slučaju da neke od osoba koriste pored sopstvenog prevoza i bus prevoz, u tom slučaju plaćaju RT bus kartu po ceni od 40 e kao korisnici aranž.

Popusti i način plaćanja za opstveni prevoz :

 • Kreveti su „grčki standard’ u svim vilama.
 • U svakoj od smeštajnih jedinica mogu boraviti onoliko odraslih osoba koliko ima ležajeva. Bez obzira na manji broj osoba koje ce boraviti u studiu cena po smeštajnoj jedinici ostaje ne promenjena.
 • Kod kupovine aranžmana po smeštajnoj jednici, sva imena putnika koji će boraviti u STD moraju biti navedena u VOUCHERU, ukoliko se na licu mesta pojavi osoba koja nije navedena u VOUCHERU neće moći boraviti u STD jer joj smeštaj neće odobriti predstavnik.
 • Za SPAJANJE DVE SMENE sa sopstvenim prevozom odobrava se umanjenje – 5% od cene druge spojene smene,
 • Za SPAJANJE TRI SMENE sa sopstvenim prevozom odobrava se umanjenje – 5% od cene druge i trece spojene smene,
 • Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje paket aranžman, koje mogu biti niže ili više od navedenih u tabeli.
 • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina, može da koristi zajednički ležaj sa odraslom osobom ili dva deteta do 6 godina u jednom zajedničkom ležaju.
 • U slučaju da neke od osoba koriste pored sopstvenog prevoza i bus prevoz, u tom slučaju plaćaju RT bus kartu po ceni od 40 e kao korisnici aranž.  

Uslovi u način plaćanja:

Cene su izražene u eurima a plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate aranžmana.

U celosti prilikom kupovine aranžmana, uz primenu popusta za plaćanje u celosti ukoliko u tom trenutku postoji takav popust. Administrativnoj zabrani isključivo na upit uz odobronje Organizatora, ili čekovima građana na rata uz uvećanje 2% na mesečnom nivou na ime manipulativnih troškova s tim što poslednja rata dospeva 15.12.2016.godine. POPUSTI i Akcijske cene će se plaćati onako kako je na samoj akciji definisano i primenjuju se od i do datuma koji je naveden.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja “Serbona travel”  licenca OTP 29/2013 .Fun travel je ovlasceni subagent.

Letovanje 2015 Paralia Vila Elit 2 PROMO CENE

Kontakt informacije

Telefon: 018/415 0 444
Fax: 018/514 960 ; 018/514 961
Mobilni: 062/492 001 ; 065/ 215 0 444
SOS telefon 063492092 Adresa: Obrenovićeva bb, TPC Gorča, lokal M-20, 18000 Niš
E-mail: fun-travel@live.com office@funtravelnis.rs

Radno veme

Radnim danom : 09:00h - 18:00h
Subotom : 09:00h - 15:00h
Nedeljom ne radimo
Obračunski prodajni kurs efektiva Banke Intesa na današnji dan.

Prijatelji