PONUDE

Mobilni: 062/492 001 | Email: office@funtravelnis.rs

03

Letovanje 2015 Paralia Vila Elit 2 PROMO CENE

Letovanje 2015

Paralia

Vila Elit 2

POPUST  OD 10% ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE
 

Opis objekta:

Ova četvorospratna vila udaljena je 80 metara od plaže. Smeštajni kapaciteti objekta su u vidu standardnih dvokrevetnih i trokrevetnih studija, opremljeni mini kuhinjom sa osnovnim posuđem, TV-om i klima uređajem, čija upotreba nije uračunata u cenu, pa je potrebno doplatiti po dolasku. Ležajevi u smeštajnim jedinicima su grčkog standarda (uži). Kapaciteti agencije smešteni su na II i III spratu. Objekat ne poseduje lift.

Korisno je napomenuti da se preko puta vile nalazi pekara, a u blizini je i veliki market. Za goste koji na odmor idu sopstvenim prevozom na raspolaganju je parking većih dimenzija koji se nalazi nedaleko od objekta. Gosti su odgovorni za samostalno održavanje higijene u sobama tokom svog boravka.


Cenovnik:                                                                                                                  

 za uvećan prikaz kliknuti na cenovnik:

Image 11

 


Napomena:

 • Dan pre polaska obavezno proveriti tačno vreme i mesto polaska busa.
 • KOD PRVE I POSLEDNJE SMENE NEMA UMANJENJA ZA SOPSTVENI PREVOZ.
 • DOPLATE IZ SLEDEĆIH MESTA:
 • + 10 €  NOVI SAD, KRAGUJEVAC, UŽICE, POZEGA, BOR, KNJAŽEVAC, ZAJEČAR I RUMA.
 • + 20 € SUBOTICA, SOMBOR I ZRENJANIN.
 • 1/1 std – ZA JEDNU OSOBU, obracunava se cena dva paketa uz umanjenje – 20 eura od drugog paketa na ime prevoza.

 

Aranžman:

Obuhvata:

Smeštaj na bazi 10 noćenja, prevoz autobusima turističke klase (TV, klima, DVD …) po cenovniku iz tabele, usluge predstavnika agencije, organizaciju i vođstvo puta.

Ne obuhvata:

Međunarodno zdravstveno osiguranje putnika. Programom ne navedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika


Uslovi za decu do 6 godina:  

 • jedno dete do 6 god. u pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju – steštaj besplatno a u slučaju prevoza obavezna bus karta po redovnom cenovniku.
 • Dva deteta do 6 godina na zajedničkom ležaju plaćaju jednu punu cenu a u slučaju prevoza za jedno od deteta se plaća bus karta po redovnom cenovniku. Dete do 6 godina na sopstvenom ležaju ima popust 20% od cene odrasle osobe – popust od 20% važi isključivo u pratnji dve osobe, u slučaju da je dete druga osoba odnosno da putuju jedna odrasla I jedno dete – u tom slučaju dete plaća punu cenu kao odrasla osoba I nema nikakvih umanjenja.

Uslovi u način plaćanja:

 • Cene su izražene u eurima a plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate aranžmana.
 • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 10 dana pre datuma polaska na put, s tim što se moraju pratiti uplate mesečnih rata REDOVNO.
 •  Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku,smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
 • AKCIJE I LAST MINUTE PONUDE – USLOVI PLACANJA CE SE PRIMENJIVATI PO DATIM AKCIJAMA, ALI NIKAKO NA ODLOZENO PLACANJE. LAST MINUTE ponude se plaćaju u celosti ili prilikom rezervacije Ili najkasnije pre polaska na put, odnosno onako kako je propisano AKCIJSKOM PONUDOM – LAST MINUTE PONUDOM.
 •  Čekovima građana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2015. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime manipulativnih troskova , cekove deponovati najkasnije 15 dana pre polaska, VAZI SAMO za ponude po redovnom cenovniku i NE VAZI ZA AKCIJE I LAST MINUTE PONUDE.
 •  Admnistrativnom zabranom isključivo uz odobrenje organizatora I sa firmama sa kojima je potpisan Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji. NE VAZI ZA AKCIJE I LAST MINUTE PONUDE.
 • Izabrani način plaćanja prilikom kupovine aranžmana se nemože menjati , ILI PROPISANI NACIN PLACANJE SE NE MOZE MENJATI.
 • Mogućnost plaćanja karticama banaka

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja “Serbona travel”  licenca OTP 29/2013 .Fun travel je ovlasceni subagent.

Letovanje 2015 Paralia Vila Elit 2 PROMO CENE

Kontakt informacije

Telefon: 018/415 0 444
Fax: 018/514 960 ; 018/514 961
Mobilni: 062/492 001
Adresa: Obrenovićeva bb, TPC Gorča, lokal M-20, 18000 Niš
E-mail: fun-travel@live.com office@funtravelnis.rs

Radno veme

Radnim danom od 09h do 20h
Subotom od 09h do 15h
Nedeljom ne radimo

Obračunski prodajni kurs efektiva Banke Intesa na današnji dan.

Prijatelji