PONUDE

Mobilni: 062/492 001 | Email: office@funtravelnis.rs

Nova godina na staroj planini

NOVA GODINA NA STAROJ PLANINI

NOVA GODINA NA STAROJ PLANINI

NOVA GODINA NA STAROJ PLANINI

Dočekajte Novu godinu na Staroj planini i u najluđoj noći osvojite
7 dana u Falkensteineru na austrijskim Alpima

Dišite punim plućima svež planinski vazduh na prelepoj Staroj planini. Proslavite najluđu Novogodišnju noć sa svojom voljenom osobom i porodicom u jedinstvenoj atmosferi novog Falkensteiner hotela Stara Planina. Uživajte u skijanju i zimskim čarolije u potpuno novom ski centru Stara planina, gde smo za Vas pripremili nezaboravan provod i relaksaciju u prelepom ambijentu Falkensteiner Hotela Stara Planina.
Prepustite se dobrom raspoloženju i uživajte u ukusnim specijalitetima i čarima istočne Srbije svakog dana.

30.12.2013.

Naši najdraži, najmlađi gosti sigurno želite da saznate, ko će bitivaš najbolji drug ili drugaricatokom zimovanja! Dragi roditelji dovedite Vaše vragolane kod recepcije u 18:00 na upoznavanje sa animatorima koji će ih uvesti u program našeg atraktivnog dečijeg sveta – Falky Land-a. Svakog dana od 9:00-21:00 klinci i klinceze će imati imati prilike da crtaju, plešu, takmiče se, uče da skijaju, prave Sneška i još puno toga. A nakon toga na spavanje. I još nešto, nezaboravite da zamislite želju za Deda Mraza koji vam dolazi sutra….
31.12.2013. Dnevni program

Za najmlađe: Zbor dece u 09:00 u Falky Land-u i zabava počinje….a u 15:30 kreće potraga za Deda Mrazom, hmmm, da li će neko uspeti da ga nađe? Ko ga ne nađe čeka u 16:00 sati uatrijumu hotela pored klizališta dolazak Deda Mraza koji dolazi preko brda, preko brega i debelog snega, sa vrećom punom poklona za decu koja su bila dobra u staroj a biće još bolja u Novoj 2014. I predstava može da počne. A da ne zaboravimo, tu je i fotograf da zauvek sačuva čaroban trenutak novih uspomena sa Stare planine.

Za odrasle: Zaokružite veče uz domaću rakiju ili čašu dobrog domaćeg vina iz ovog kraja.

Acquapura relaksacija:
Uživajte u celodnevnom opuštanju u našem Spa na 1000m2 (unutrašnji bazen, finska sauna, tursko kupatilo, jacuzzi, prostor za relaksaciju, teretana) i spremite se za najluđu noć uz dobre vibracije u srpskom stilu.

VEČERNJI PROGRAM:

Večernji program:
Najmlađe očekuje Disco Night u Falky Land-u, priprema frizura i kostima za reviju i izbor miss klinceze i mistera vragolana. Zabava za decu je organizovana do 00:30 a nakon toga lagano na u slatke snove.
Kako bi veče bilo još zanimljivije i atraktivnije tu je naš šoumen da uzburka strasti oko vrednih nagrada koje Vas očekuju na tomboli iza ponoći i da Vas šarmerski pozdravi i povede u ludu noć.
• Od 20:00 Piće dobrodošlice uz digestive Staroplaninskog kraja u restoranu Balkan uz laganu muziku.
• 20:30 Gala večera »Staroplaninski užitak» uz svečani švedski sto sa srpskim, gurmanluk specijalitetima ovog kraja, koji Vam neće dozvoliti da Vas naše All Inclusive piće obori s nogu sve do 01:00 iza ponoći.
• 22:00 Gala Večera se zavrsava ali ostaju slatka iznenađenja i počinje nezaboravno Novogodišnje slavljeuz prateci bend uživo, puno adrenalina sve do sitnih sati iza ponoći.
• 00:00 Tačno u ponoć naš šoumen će Vas povesti u odbrojavanje preostalih 10 sekundi stare godine i penušac uatrijumu hotela svečano uvesti u Novu 2013.
· 00:05 Pogledajte u nebo, sačekajte par sekundi i doživite magični momenat sa iskrama čarobnog vatrometa
• 01:00 A tu je i Kisela čorba da Vas održi u ritmu i povrati energiju i snagu jer novogodišnja noć još uvek nije prošla i u…
• 01:30 Vas očekuje izvlačenje tombole sa najatraktivnijom i najvrednijom nagradom za vašu porodicu – 7dnevno zimovanje u Falkensteineru na austrijskim Alpimau terminu od 15. Januara do kraja zimske sezone za porodicu sa maksimalno 2 odraslih i 2 dece do 12 godina u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta.
I zabava koja ne prestaje do sitnih sati
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­______________________________________________________________________

01.01.2014. Repriza Nove godine

Nakon neprospavane noći povratite snagu uz naš bogat srpski produženi doručak
Balkan Brunch do 14.00 sati, uz tradicionalni kačamak za detox organizma. Naši sveži sokovi će probuditi i one najpospanije kao i prenos Novogodišnjeg koncerta Bečke filharmonije u Lobby Baru od 11:00 sati
· Ponuda All Day Relax aktivnosti Yoga relaksacija, spa paketi za nju i njega, bazen, jacuzzi, sauna, tursko kupatilo su tu da Vas pripreme za još jednu ludu noć
· Falky Land za decu sa školom skijanja u periodu od 11:00-16:00 kada će roditelji povesti svoju decu na Kids Show
• Od 16:00 u atrijumu hotela pocinje New Year’s Kids Party. Roditelje ocekuje bar sa kuvanim vinom i vrucom rakijom koji ce Vas zagrejeti i pripremti za još jednu ludu noć

* za pakete do 7 noći doplata 50eur doplata po osobi za večeru 31.12. i 01.01.

**Popusti za decu
Važe po detetu u sobi sa dve odrasle osobe koje plaćaju punu cenu

Novogodišnji paket uključuje:

3,5 ili 7 noćenja sa Falkensteiner All Inclusive Light uslugom (bogat doručak, lagani ručak, raznovrsna večera, piće tokom obroka: lokalno stono vino, pivo, voda i bezalkoholna pića)
Gala večera za doček Nove godine Staroplaninski užitak sa pićem do 01:00h (koje uključuje: lokalno stono vino, pivo, vodu i bezalkoholna pića)
Svečana večera za Reprizu Nove godine sa pićem do 00:00h (koje uključuje: lokalno stono vino, pivo, voda i bezalkoholna pića)
Besplatno korišćenje Aquapura Spa centra na 1000m2 (bazen, jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, relax prostor, fitness sala)

Izdvajamo iz ponude:

Dobitnik tombole osvaja 7dnevno zimovanje u Falkensteineru na austrijskim Alpima
Posebna Novogodišnja pogodnost, 15% popusta na wellness tretmane
Besplatan ski pass, ski oprema i ski škola za decu uzrasta 4-10 godina
Besplatan parking u podzemnoj garaži hotela
Besplatan internet u celom hotelu

Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja hotela Stara planina

 

NOVA GODINA NA STAROJ PLANINI