PONUDE

Mobilni: 062/492 001 | Email: office@funtravelnis.rs

panorama 8

Pefkohori 2015 Vila PANORAMA POPUST 15%

 Pefkohori 2015

Vila Panorama

POPUST 15%

 Opis objekta:

 • Apartmani Panorama nalaze se u tropskom ambijentu sa maslinjakom na oko 220 metara od plaže, izolovana od gužve i saobraćajne buke, a ipak nedaleko od centra Pefkohorija. Prednost ove vile je što poseduje veliko dvorište sa bazenom i ležaljkama koji su gostima besplatno na raspolaganju. Ispred vile postoji mogućnost parkiranja.
 • Vila Panorama se sastoji od četvorokrevetnih apartmana, dvokrevetnih studija i dvokrevetnih studija sa pomoćnim ležajem. Četvorokrevetni apartmani sadrže dve odvojene prostorije u kojima se nalazi po dva ležaja i kupatilom i kuhinjom između. Dvokrevetni studiji u jednoj prostoriji imaju dva ležaja, dok je kod 1/2+1 treći ležaj pomoćni. Poseduju kupatilo i kuhinju.
  Klima uređaj poseduju samo 1/2+1 studiji (korišćenje je uračunato u cenu u periodu od 16.06. do 04.09. dok se van tog perioda doplaćuje 5 evra dnevno).
  Dvokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani nemaju klima uređaj.
 • Bazen

Cenovnik:

za uvećani prikaz kliknite na cenovnik:

Najam apartmana 10 i 15 noćenja

panorama 10 i 15 noćenja

 

Predsezona:

panorama presezona

Septembar:panorama septembar

Specijal ponuda paket aranžmani:

panorama specijal paket aranžmani

 

Legenda tabele:

 • Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
 • Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)
 • Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

Popust za rane uplate:

Popust 15% za uplate u celosti do 30.4.2015.

Napomena: popusti se odnose samo na devizni deo aranžmana.


Program putovanja:

1.dan – Skup putnika u 18:30 u Beogradu na parkingu kod Sava Centra (savska strana). Polazak  je predviđen za 19:00 časova. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.

2.dan Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.

3-11./16./21… dan – Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U 15:00 časova polazak autobusa iz Pefkohorija, 15:10 polazak iz Haniotija, 15:25 polazak iz Kalitee, 16:00 polazak iz Dionisosa. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).


 

Aranžman:

Obuhvata: 

 • Najam studia/apartmana.

Neobuhvata: 

 • medjunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje
 • individualni i ekstra troškovi.

 AUTOBUSKI PREVOZ BEOGRAD – HALKIDIKI (Kasandra)

* Cene autobuskog prevoza od Beograda do Pefkohorija uz mogućnost stajanja u svim usputnim mestima.

autobuski prevoz pefkohori

Moguć je prevoz do svih usputnih mesta na poluostrvu Kassandra do Pefkohorija.
Uplata samo autobuskog prevoza nije moguća u terminima polazaka od 21.05. zaključno sa polaskom 10.06.


 

Način plaćanja:

 • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
 • Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama.
 • Administrativna zabrana.
 • Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (Banca Intesa ).
 • Cena je garantovana samo za uplaćeni deo iznosa, dok je ostatak podložan promenama
 • Usled promena na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korekcije cena
 • Mogućnost plaćanja karticama banaka


NAPOMENA:

 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. Gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
Uz ovaj program vaze opsti uslovi agencije Travelland lic. OTP 2014/2010. Turisticka agencija Fun travel je ovlasceni subagent
Fun travel je ovlašćeni subagent
Pefkohori 2015 Vila PANORAMA POPUST 15%