PONUDE

Mobilni: 062/492 001 | Email: office@funtravelnis.rs

panorama 8

Pefkohori vila Panorama First minute

Pefkohori

vila Panorama

Popust za rane uplate:

15% popusta za celokupne uplate do 14.02.2014.

10% popusta za celokupne uplate do 14.03.2014.

Apartmani Panorama nalaze se u tropskom ambijentu sa maslinjakom na oko 220 metara od plaže, izolovana od gužve i saobraćajne buke, a ipak nedaleko od centra Pefkohorija. Glavna prednost vile Panorama je što posedujeveliki bazen sa ležaljkama samo za goste ove izuzetne vile, kao i parking ispred same vile.

Kompleks Panorama poseduje 8 četvorokrevetnih apartmana koji su na prvom i drugom spratu i 8 dvokrevetnihtrokrevetnih studija koji su u prizemlju.

Četvorokrevetni apartmani sadrže dve odvojene prostorije u kojima se nalazi po dva ležaja i kupatilom i kuhinjom između.

Dvokrevetni studiji u jednoj prostoriji imaju dva ležaja, dok se kod trokrevetnih treći ležaj izvlači. Takođe poseduju kupatilo i kuhinju. Ova vila je pravi raj za porodice sa decom, kao i za parove.

Klima uređaj poseduju samo studiji 2+1 ( korišćenje je uračunato u cenu u periodu od 16.06. do 04.09. Van tog perioda doplata 5eur dnevno). Dvokrevetni i četvorokrevetni apartmani ne poseduju klima uređaj.

Popust se odnosi na devizni deo smeštaja.

Za uvecani prikaz kliknuti na cenovnik:

PREDSEZONA:

SEZONA:

SEPTEMBAR:

SPECIJALNA PONUDA PAKET ARANZMANI:

Način plaćanja:

Cene u tabelama su izražene u evrima i plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Intesa Banke sa uračunatim manipulativnim troškovima.

Prilikom rezervacije uplaćuje se dinarski deo aranžmana i 30% deviznog dela aranžmana. Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 15 dana pre početka korišćenja usluga.

Mogućnost plaćanja platnim karticama MASTER, MAESTRO, VISA i DINA.

U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje je prema članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

Program putovanja:

1.dan – Skup putnika u 18:30 u Beogradu na parkingu kod Sava Centra (savska strana). Polazak  je predviđen za 19:00 časova. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.

2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.

3-11./16./21… dan – Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U 15:00 časova polazak autobusa iz Pefkohorija, 15:10 polazak iz Haniotija, 15:25 polazak iz Kalitee, 16:00 polazak iz Dionisosa. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

AUTOBUSKI PREVOZ BEOGRAD – HALKIDIKI (Kasandra)

* Cene autobuskog prevoza od Beograda do Pefkohorija uz mogućnost stajanja u svim usputnim mestima.

Moguć je prevoz do svih usputnih mesta na poluostrvu Kassandra do Pefkohorija.
Uplata samo autobuskog prevoza nije moguća u terminima polazaka od 21.05. zaključno sa polaskom 10.06.2011.

Pefkohori vila Panorama First minute

Uz ovaj program vaze opsti uslovi agencije Travelland lic. OTP 2014/2010. Turisticka agencija Fun travel je ovlasceni subagent

Pefkohori vila Panorama First minute