Dubrovnik Dan Zaljubljenih

Program putovanja:

Dubrovnik Dan Zaljubljenih + Izlet Korčula – tragom Marka Pola

+ Trebinje, Mostar i Sarajevo
uz mogućnost fakulativne posete Korčuli

15.02.2023. – 19.02.2023.
5 dana / 2 noćenja  autobusom

Polazak iz Beograda, Čačka i Kraljeva bez doplate
Polazak iz Novog Sada i Niša uz doplatu

 

1. DAN: BEOGRAD – ČAČAK – TREBINJE

Polazak sa Novog Beograda (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 21:30 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Polazak iz Čačka (vreme i mesto biće poznato najkasnije dan pred putovanje). Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Bosne i Hercegovine sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN: TREBINJE – DUBROVNIK

Dolazak u *Trebinje. Obilazak grada. Slobodno vreme. Nastavak vožnje prema Dubrovniku. *Razgledanje Dubrovnika i slobodno vreme. U popodnevnim časovima okupljanje i smeštaj u apartmane u opštini Dubrovačka župa. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN: DUBROVNIK – KORČULA (fakultativno)

Slobodno vreme u Dubrovniku ili *fakultativni izlet do ostrva i grada Korčulagde je, prema legendi rođen čuveni istraživač Marko Polo. Vožnja ka luci Orebić. Usputna pauza u Stonu i obilazak grada. Ukrcavanje na trajekt/brodiću i plovidba do Korčule. Razgledanje grada i slobodno vreme. Oko 16h povratak trajektom ili brodićem u Orebić. Obilazak vinarije Marlais u najstarijem zaštićenom vinskom regionu u bivšoj Jugoslaviji uz fakultativnu mogućnost degustacije vina i sira. Povratak u apartmane.  Noćenje.

4. DAN: DUBROVNIK – MOSTAR – SARAJEVO

Napuštanje apartmana. Polazak ka manastiru Tvrdoš i fakultativna degustacija vina u njegovim podrumimaNastavak vožnje ka *MostaruObilazak grada i slobodno vreme za kafu. Nastavak vožnje ka *Sarajevu. Šetnja Baščaršijom i slobodno vreme za večeru. Večernji polazak za Beograd i noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu i Srbiju uz pauze za odmor i granične formalnosti.

5. DAN: SARAJEVO –  BEOGRAD – ČAČAK

Dolazak u Beograd/Čačak u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

 •  Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu      putovanja;
 •  Obilazak, Trebinja, Dubrovnika, Mostara i Sarajeva prema programu,
 •  2 noćenja u ½ i 1/3 studijima i apartmanima i u 1/2 sobama (sa sopstvenim kupatilom) u Dubrovačkoj župi,
 •  Usluge vodiča u svakom autobusu,
 •  Uslugu lokalnog vodiča u Dubrovniku,
 •  Troškove organizacije putovanja.
 •  Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji)
 •  Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;
 •  Doplate: za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege 1000 RSD( minimalan broj za realizaciju transfera je 4 putnika); za polazak iz Novog Sada 25€, za polazak iz Niša 25€(bez ograničenja u broju putnika)
 •  Individualne troškove putnika.
 • Fakultativne izlete

– Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;
– Doplate: za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege 1000 RSD( minimalan broj za realizaciju transfera je 4 putnika); za polazak iz Novog Sada 25€, za polazak iz Niša 25€ (bez ograničenja u broju putnika)

– Degustacija 3 vrste vina u drevnim podrumima manastira Tvrdoš– 10 €;
– Izlet na Korčulu – 35 € (karte za brodić Orebić-Korčula-Orebić, prevoz, lokalni vodič) ;
– Poseta vinariji Marlais ili Matuško, uz degustaciju 3 vrste vina i laku zakusku 15 

Podeli: