Pula, Opatija i Rijeka – Dan Zaljubljenih

Program putovanja:

Pula, Opatija i Rijeka Dan Zaljubljenih

Sa mogućnošću fakultativne posete Brionima i Rovinju

15.02.2023.-19.02.2023. 
5 dana/2 noći autobusom

 

1. DAN: ČAČAK – BEOGRAD – PULA

Polazak iz Čačka u 19:30. Polazak sa Novog Beograda (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 21:30 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska).  Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora..

2. DAN: PULA

U jutarnjim časovima dolazak u Pulu. Pešačka tura sa lokalnim vodičem kroz najinteresantnije znamenitosti drevne Pule: Pulska Arena, Avgustov Hram, Slavoluk Sergijevaca – Zlatna vrata, Đardini… Slobodno vreme za ručak i kafu. Smeštaj u hotel. Odmor u hotelu. Noćenje.

3. DAN: PULA – BRIONI

DoručakFakultativni izleti:
U prepodnevnim časovima polazak za Fažanu, gde ostavljamo autobus i odakle nas trajekt vodi ka Brionima.
– obilazak Velikog Briona u trajanju oko 3 sata; izvodi se delimično peške, a delimično panoramskim vozom, u pratnji lokalnog vodiča. Posećuje se safari park, golf teren, crkva Sv. Germanaizložba prirodnih nauka, foto izložba Tito na Brionima, Botanički vrt..…
– Kuća za brodice
Povratak u Pulu. Slobodno vreme. Noćenje.

4. DAN: PULA- (Rovinj, fakultativno)- OPATIJA – RIJEKA

Doručak. Odjava iz hotela. Fakultativni izlet do Rovinja. Obilazak Rovinja sa lokalnim vodičem – Tržnica, Balbijev luk, Ulica Grisia, Crkva sv.Eufemije, Gradske zidine, Stari grad. Povratak u hotel. Povratak po ostatak grupe u Pulu i polazak na putovanje do Opatije. Slobodno vreme za kafu i šetnju u Opatiji. Nastavak puta ka Rijeci. Slobodno vreme za samostalni obilazak grada. Predlažemo – riječki korzo, katedrala Sv. Vida, gradski toranj, crkva Sv. gospe Lurdske… Slobodno vreme do večernjih časova kada je planiran povratak za Beograd i Čačak.

5. DAN: RIJEKA – BEOGRAD – ČAČAK

Dolazak u Beograd/Čačak u jutarnjim časovima. Kraj programa.

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
 •  Smeštaj u hotelu Veli Jože 2* u centru Pule, usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni),
 •  Smeštaj u 1/2 , 1/2+1 sobama,
 •  Boravišnu taksu
 •  Usluge vodiča u svakom autobusu,
 •  Uslugu lokalnog vodiča u Puli,
 •  Troškove organizacije putovanja.
 •  Individualne troskove putnika,
 •  Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 65  u hotelu Veli Jože 2*
 •  Doplate: za polazak iz Novog Sada 25€, za polazak iz Niša 25€, za polazak iz Užica 1500 RSD, za polazak iz Požege 1000 RSD, za polazak iz Kragujevca,  Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 rsd ( minimalan broj za realizaciju transfera je 4);
 •  Međunarodno zdravstveno osiguranje
 •  Fakultativne izlete

– Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 65  u hotelu Veli Jože 2*
– Doplate: za polazak iz Novog Sada 25€, za polazak iz Niša 25€, za polazak iz Užica 1500 RSD, za polazak iz Požege 1000 RSD, za polazak iz Kragujevca,  Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 rsd ( minimalan broj za realizaciju transfera je 4)

– Obilazak Rovinja sa lokalnim vodičem – 15 
– Obilazak Velikog Briona (pešačka tura + panoramski voz + lokalni vodič) – 35 , uključuje Povratnu kartu za brodić u Fažana – Brioni – Fažana, – Propusnice za NP Brioni, izlet delimično peške, a većim delom panoramskim vozom i uz lokalnog vodiča. Posetite prirodu Briona, safari park, golf teren, crkvu Sv. Germana, prirodnjačku izložbu, izložbu fotografija Tito na Brionima, Botaničku baštu…..
– Obilazak Arene u Puli sa lokalnim vodičem – 10 

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

*CENE FAKULTATIVNIH IZLETA NISU GARANTOVANE I ZAVISE OD INFLATORNIH KRETANJA KOJA SU U EVROPI UČESTALA OD 2022. GODINE. INO PARTNER I AGENCIJA ZADRŽAVAJU PRAVO PROMENE CENA FAKULTATIVNIH IZLETA DO POČETKA REALIZACIJE PUTOVANJA. UKOLIKO PUTNIK NE ŽELI DA PRIHVATI PROMENU CENE FAKULTATVNOG IZLETA NIJE U OBAVEZI DA UPLATI ISTI.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

Podeli: