Tajland Nova godina

Program putovanja:

Dan 1

BEOGRAD – BANGKOK

Došlo je vreme da krenemo na ovo dugo iščekivano putovanje. Sastanak na aerodromu ‘’Nikola Tesla’’ u dogovoreno vreme. Dok napolju veje sneg mi krećemo ka Tajlandu, zemlji budizma i rajskih plaža. Let do Bangkoka sa presedanjem.

Dan 2

BANGKOK (1 noćenje)

Slećemo u Bangkok u ranim  jutranjim časovima, transfer do hotela smeštenog u centru Bangkoka.

Bangkok je jedan od najposećenijih i najinteresantnijih gradova u Aziji. Prestonica zemlje je od 1782. godine. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala reke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona, spoj nespojivog, ogromnih palata i hramova u starom delu grada i nebodera u novom delu. Prvi dan je rezervisan za kuliranje na bazenu na krovu hotela, upoznavanje sa okolinom i  isprobavanje preukusne azijske kuhinje. U večernjim satima idemo na spektakularni docek Nove godina, a mozda zavrsimo i u nekom od  Red Light Districta Bangkoka – Soi Cowboy i Patpong… Očekujte neočekivano…

Dan 3

BANGKOK – PHUKET

Dan koristimo za razgledanje Tajlandske prestonice. starog dela Bangkoka, Velike kraljevske palate (Grand Palace) u čijem kompleksu se nalazi Hram smaragdnog Bude, kao i u obilazak hramova Wat Arun (Hram izlazećeg sunca), Wat Poo (Hram ležećeg Bude), Golden Mount (Wat Saket) i ludu voznju kanalima i rekama koje su jos jedno obelezje ovog fascinantnog grada. U vecernjim časovima napuštamo Bangkok i krećemo na Phuket gde ćemo da odmaramo i uživamo na prelepim plažama… Noćna vožnja autobusom.

Dan 4 – 7 

PHUKET (4 noćenja)

Stižemo na ostrvo Phuket u jutarnjim časovima, transfer do hotela u Patong Beach-u. Phuket je najveće tajlandsko ostrvo koje je mostom povezano sa kopnom. More i prelepe plaže, uvale, brda, stene, zelenilo  čine okruženje veoma bogatim i lepim. Patong Beach važi za jedno od najposećenijih turističkih mesta na Tajlandu. Mnoštvo klubova i barova interesantnog sadržaja, duge peščane plaže i dobro organizovani izleti do susednih ostrva glavni su razlog velike popularnosti ovog mesta. Dan koristimo za upoznavanje sa okolinom i ispijanje koktela na plažama. Tokom boravka na Phuketu organizujemo i fakultativni izlet koji uključuje obilazak Phi Phi arhipelaga i Khai ostrva gliserom. Tokom izleta obilazimo najveće i jedino naseljeno ostrvo Phi Phi arhipelaga Phi Phi Don. Idemo I na snorkeling u Loh Samah bay, obići ćemo pećinu Viking cave i posetiti plažu Monkey beach na kojoj živi na stotine majmuna. U povratku sa Phi Phi-ja svratićemo na Khai ostrvo kako bismo još malo uživali u prelepom Andamanskom moru.

Imaćemo priliku da posetimo i najlepša ostrva nacionalnog parka Phan Nga Bay brodom. Tokom izleta ćemo otići na ostrva Panak i Koh Hong, gde ćemo jedino kanuima uspeti da dopremo do najskrivenijih pećina i laguna. Sledeće ostrvo koje ćemo posetiti je Koh Tapu (James Bond Island), koje je postalo poznato nakon što su na njemu snimane scene iz filma “The Man with Golden Gun”. Na izletima ćemo videti pejzaže koji ostavljaju bez daha.

Dan 8 – 11

KOH PHANGAN (4 noćenja)

Nastavljamo našu avanturu i odlazimo na ostrvo Phangan gde ćemo da odmaramo i uživamo u netaknutoj prirodi i rajskim plažama. Stižemo kombijima u Surathani, a odatle brodom do Koh Phangan-a. Smeštamo se u hotel nadomak plaze i pocinjemo sa istrazivanjem ostrva.

Boravak na jednom od najegzotičnijih ostrva i po mnogima najlepšem na svetu, sa još uvek netaknutom prirodom, bez skupih hotela, sa bananama i kokosima koji rastu odmah pored trošnih i vijugavih puteva. To je mesto ljubaznih lokalaca koji će vas pozdravljati rukama sklopljenim u vidu molitve i rečima ‘’Savadikap’’. Uživamo u Rajskim plažama, meditiramo, istražujemo prirodu, potpuna sloboda… Ovo ostrvo je poznato po dobrim žurkama, od kojih su najpopularnije Fool Moon Party, Half Moon Party, Shiva Moon i Waterfall party. Možete da partijate kad poželite, ali i da se izležavate na zabačenim tropskim plažama daleko od civilizacije… Iznajmićemo džipove i motore i obići celo ostrvo uzduž i popreko, jahaćemo slonove, ići na ronjenje…

Dan 12

KOH PHANGAN – BANGKOK

Napuštamo Koh Phangan, brodom putujemo do Surathanija, opraštamo se od predivnih ostrva. Od Surathanija noćna vožnja autobusom do Bangkoka. Noćna vožnja autobusom.

Dan 13

BANGKOK

Dolazak u Bangkok u ranim jutarnjim časovima. Dan koristimo za fakultativni izlet Floating Market (ploveću pijacu) na kojoj ćemo kupiti poneki suvenir, a potom jahati slonove kroz tajlandske džungle. Ako ostane vremena možemo posetiti i Siam Ocean World Aquarium.  Noćenje.

Dan 14 – 15

BANGKOK – BEOGRAD

Napuštamo ovu prelepu zemlju. Transfer do aerodroma u popodnevnim časovima. Let za Beograd (preko konekcionog grada).

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Bangkok – Beograd
 • Smeštaj u hotelima 2* i 3 * ( 1 /2 ,1 /3 sobe ) na bazi 10 noćenja
 • Svi transferi prema programu putovanja
 • Organizovanje putovanja
 • Predstavnik agencije na destinaciji (vodič) tokom čitavog boravka
 • Viza za Tajland 50 eura
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje ( može se uzeti u agenciji )
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice u hramove i muzeje
 • Individualni troškovi
 • Doplata za avio transfere na destinaciji
 • Poslednji rok za prijavu je 30 dana pre početka putovanja
 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije.
 • Putnici su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 10 putnika.
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika za realizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 10 dana pre početka putovanja.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje, pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi nikakvu odgovornost.

Koh Phi Phi i Khai ostrva (privatna tura)

Celodnevni izlet uključuje obilazak Phi Phi arhipelaga i Khai ostrva gliserom (privatni transfer). Phi Phi arhipelag je grupacija od 6 ostrva, od kojih su najznačajniji i najposećeniji Phi Phi Don i Phi Phi Leh. Naša prva stanica je najveće i jedino naseljeno ostrvo Phi Phi arhipelaga Phi Phi Don. Nakon obilaska Phi Phi Don-a zaustavićemo se na drugom po veličini Phi Phi Leh, gde ćete imati priliku da se kupate na jednim od najlepših plaža na svetu. Idemo i na snorkeling u Loh Samah bay, obići ćemo pećinu Viking cave i posetiti plažu Monkey beach na kojoj živi na stotine majmuna. Pravimo nezaboravne fotografije i hranimo majmune u njihovom prirodnom staništu, dok se istovremeno divimo horizontu i kristalno plavom moru. U povratku sa Phi Phi-ja svratićemo na Khai ostrvo kako bismo još malo uživali u prelepom Andamanskom moru. Inače, ovaj arhipelag u svetu je postao poznat nakon snimanja čuvenog filma sa Leonardom Di Carpiom ”The Beach“.

Cena izleta: 65€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer gliserom do Phi Phi ostrva i Khai ostrva
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
 • Oprema za snorkeling
 • Voće i sokovi na gliseru
 • Takse za nacionalni park

Samui Island Safari (privatna tura)

Tokom celodnevnog izleta imaćete priliku da kroz nezaboravnu avanturu džipovima istražite džungle Koh Samuija, vidite najveće znamenitosti ostrva i kupate se na prelepim vodopadima. Nasa prva stanica su najzabačeniji delovi džungle gde ćemo imati priliku da se kupamo na Namuang vodopadu i posetimo čarobni Secret Buddha Garden. Nakon toga se penjemo na vidikovac na kom ćemo napraviti pauzu za ručak, uživati u tradicionalnim tajlandskim specijalitetima i diviti se lepoti ostrva. Obilazimo i Big Buddha hram na čijem se ulazu nalazi pozlaćena statua Bude koja je visoka 12 m i hram sa mumijom poznatog tajlandskog monaha.

Cena izleta:  60€

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Ručak

Phan Nga Bay i James Bond Island

Celodnevni fakultativni izlet uključuje obilazak najlepših ostrva nacionalnog parka Phan Nga Bay brodom. Tokom izleta ćemo obići ostrva Panak i Koh Hong, gde ćemo jedino kanuima uspeti da dopremo do najskrivenijih pećina i laguna. Sledeće ostrvo koje ćemo posetiti je Koh Tapu ( James Bond Island ), koje je postalo poznato nakon što su na njemu snimane scene iz filma “The Man with Golden Gun”. Nakon što smo napravili odlične fotke pored čuvene stene iz James Bond filma, nastavljamo sa istraživanjem nacionalnog parka.  Dok uživamo u ručku koji je serviran na brodu putujemo ka Lawa ostrvu, na kome ćemo da pijuckamo koktele i izležavamo se na sitnom, belom pesku.

Cena izleta:  55€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer brodom do nacionalnog parka Phan Nga Bay
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Vožnja kanuima
 • Ručak na brodu
 • Takse za nacionalni park
Podeli: