Hotel Banbus, Ipsos

Udaljenost od plaže: 700m

 • TV
 • Wi-Fi
 • AC
 • Bazen
 • Parking
Aranžman uključuje:
 • smeštaj u HOTELU „BANBUS“2* u 1/2, 1/3 i 1/3+1(4. ležaj je krevet na sprat) sobama na bazi 7 NOĆENJA SA DORUČKOM
 •  Prevoz -Prevoz se obavlja autobusima visoke turističke klase, po najvišim evropskim standardima sa klimom, audio/video opremom… na relaciji Beograd–Krf–Beograd audio/video opremom… na relaciji Beograd–Krf–Beograd I trajektom na relaciji Igumenica – Krf – Igumenica
 • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
 •  troškove organizacije i vođstvo puta- stručnog turičkog pratioca ;
Aranžman ne uključuje:
 •  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 •  Boravišna taksa Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati premkategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse u hotelima kategorizacije 2* iznosiće 0,50 eura dnevno po sobi.
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi putovanja TA Banbus. Licenca OTP 34/2010. TA Fun Travel Niš je ovlašćeni subagent.

1.dan – Polazak iz Beograda „Parking kod sajma – Home Centar“ u 15:00h (moguć transfer iz Novog Sada doplata 10 eur). Putovanje autoputem Beograd – Niš- Tempo sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika.Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-6.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte od 14:00h. Boravak na bazi izabrane usluge.
7.dan – Napuštanje hotela do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd oko 14:00h po lokalnom vremenu.
8.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

SOPSTVENI PREVOZ: Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 10 € / osobi. Navedeno umanjenje se odnosi isključivo za smene bez zvezdice. Ukoliko su smene označene zvezdicom, ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena paket aranžmana.
U slučaju spajanja smena na sopstvenom prevozu ukupna cena paket aranžmana se umanjuje za 10 € po osobi(ukoliko su rezervisane 2 smene) ili 20 € (ukoliko su rezervisane 3 smene). Navedena umanjenja se odnose isključivo za smene bez * (zvezdice). Ukoliko su smene označene *(zvezdicom), ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena paket aranžmana. Ukoliko su smene kombinovane sa zvezdicom i bez zvezdice,umanjenje ukupne cene paket aranžmana je 10 € / osobi.
Doplata za dodatno sedište u autobusu za sve putnike koji koriste uslugu paket aranžmana je 40 eur/po osobi.

 

CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:
iz Beograda – 75 eur – povratna karta, 55 eur – jedan pravac. Deca do 10 g. 65 eur. povratna karta. 45 eur – jedan pravac.
iz Niša – 65 eur – povratna karta, 50 eur – jedan pravac. Deca do 10 g. 60 – povratna karta, 45 eur – jedan pravac.
iz Novog Sada – 85 eur – povratna karta, 65 eur – jedan pravac. Deca do 10 g. 75 eur. povratna karta. 55 eur – jedan pravac.
korisnici prevoza autobusom besplatno trajekt na relaciji Igumenica – Krf – Igumenica

 

NAPOMENA:
Organizator putovanja zadrzava pravo da na osnovu posebne odluke odobri popuste i proda svoje slobodne kapacitete po cenama nižim od onih u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po ovom cenovniku u tom slučaju nemaju pravo da potražuju nadoknadu za razliku u ceni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji i na zvaničnom sajtu agencije u vidu: First Minute, Last Minute, Popusti…
Putnici na autobuskom prevozu su dužni da se informišu o mestu i vremenu polaska na putovanje 1 dan pred polazak na put. Na polazak naznačen u tabeli, treba doći najkasnije 30 minuta pre naznačenog vremena polaska.
Putnici na sopstvenom prevozu su dužni da najkasnije 2 dana pre polaska , u agenciji preuzmu voucher.

Podeli: