Vila Avenue

Udaljenost od plaže: 200m

  • TV
  • Wi-Fi
  • AC
  • Lift
Aranžman uključuje:

PAKET ARANŽMAN

  • najam studija-apartmana, autobuski prevoz, pratioca, predstavnika agencije

NAJAM APARTMANA

  • najam studija-apartmana, predstavnika agencije
Aranžman ne uključuje:

PAKET ARANŽMAN

  • putno zdravstveno osiguranje, boravišne takse (plaćaju se na licu mesta-oko 0,5€ po apartmanu dnevno), fakultativne izlete i sl.

NAJAM APARTMANA

  • autobuski prevoz, putno zdravstveno osiguranje, boravišne takse (plaćaju se na licu mesta-oko 0,5€ po apartmanu dnevno), fakultativne izlete i sl.
Organizator puta: Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Holiday travel i sastavni su deo ovog programa, Licenca OTP br. 463/2010. Fun travel je ovlašćeni subagent

PROGRAM PUTOVANJA (za paket aranžmane):
1. dan Polazak sa ugovorenog mesta. Polazak grupe je dan ranije u odnosu na datum početka smene, iz tabele. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa.
2. dan Dolazak u izabrano letovalište. Ulazak u smeštajne objekte je najkasnije u 14h po lokalnom vremenu.
3. dan – 6.,7.,8., 10., ili 16. dana (zavisi od broja noćenja). Polazak iz letovališta po unapred utvrđenom rasporedu sa mesta na kom su putnici izašli iz autobusa.
Dolazak u Srbiju na mesto dolaska u kasnim večernjim satima ili ranim jutarnjim satima sledećeg dana.

Bez sopstvenog ležaja u studiju / apartmanu može boraviti dete do 9,99 godina.

Smeštaj: U apartmane prvog dana boravka najkasnije u 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Sve smeštajne jedinice su pospremljene i molimo putnike da tokom boravka održavaju čistoću i higijenu u smeštajnoj jedinici.

Klima- upotreba klime gde nije uključenata u cenu, doplaćuje se na licu mesta 4-7 evra dnevno (U vilama ALEX i LUIZA… klima je uključena u cenu)

Wifi – internet u vilama je uključen u cenu. Agencija ne može garantovati kvalitet ove usluge. Tokom sezone može doći do problema sa korišćenjem interneta, jer lokalni provajderi nemaju dovoljno kapaciteta. Problem se javlja na nivou pojedinih letovališta, pa samim tim i u pojedinim vilama i hotelima.

Podeli: