Vila Erato Inn

Udaljenost od plaže: 80m

  • TV
  • Wi-Fi
  • AC
  • Lift
Aranžman uključuje:

ARANŽMAN OBUHVATA:

Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Paralia – Beograd, boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ,troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

 

Aranžman ne uključuje:

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Individualne troškove,međunarodno putno zdravstveno osiguranje, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.

  • boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.25€ do 1 € zavisi od kategorizacije smeštaja, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5*
  • 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Lui Travel, broj licence OTP 23/2022 – Kategorija licence A . Fun Travel je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan: Putovanje Beograd – duž autoputa – Parlia sastanak putnika na dogovorenom mestu pola sata pre predviđenog vremena polaska Polazak autobusa u dogovoreno Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
  2. dan – dan: Paralia – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;
  3. dan: Paralia – napuštanje objekta, Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
  4. dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima)

Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli.Povratak iz Leptokarije pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.

Postoji mogućnost spajanja smena na našem prevozu

Napomena o prevozu: mogući polasci iz Novog Sada bez naknade ( putnici iz Novoga Sada se u Beogradu raspoređuju po autobusima)

Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli. Povratak iz Paralie  pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.

Postoji mogućnost spajanja smena na našem prevozu

 

 

POPUSTI: Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 55 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju. Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 €, osim za smene 23.05/02.06/12.06 – 10.09/20.09.2022., ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju. U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od  0 do 8 godina može da koristi zajednički ležaj.

Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana. Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 15% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 €,

osim za smene 23.05/02.06/12.06 – 10.09/20.09.2022. DOPLATE:

S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 80% na cenu ugovorenog aranžmana i ima jedno mesto u autobusu.

Mogući polasci iz Novog Sada uz dopltatu prevoza u iznosu od 15€ po osobi (mora da se naglasi prilikom rezervacije)

Podeli: