Vila Vission

Udaljenost od plaže: 180m

 • TV
 • Wi-Fi
 • AC
 • Lift
Aranžman uključuje:
 • Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Paralia – Beograd,
 • boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima,
 • troškove organizacije putovanja,
 • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.
Aranžman ne uključuje:
 • Individualne troškove,
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom,
 • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
 • boravišnu taksu u Grčkoj
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi putovanja TA Lui Travel Licenca OTP 23/2022. TA Fun Travel Niš je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA:  

 1. dan: Putovanje Beograd – duž autoputa – Paraliasastanak putnika na dogovorenom mestu pola sata pre predviđenog vremena polaska Polazak autobusa u dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
 2. dan – 11. dan: Paralia – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;
 3. dan: Paralia – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
 4. dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima)

Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli. Povratak iz Paralije pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.

Postoji mogućnost spajanja smena na našem prevozu

SOPSTVENI PREVOZ:

Umanjenje za sopstveni prevoz iznosi 25€. Cene označene sa zvezdicom* nemaju umanjenje za sopstveni prevoz. Smene za sopstveni prevoz su dan kasnije polazak  i dan ranije povratka od datuma u tabeli.

 

Raspored sedenja u prevoznom sredstvu određuje se kompjuterski, u zavisnosti od kapaciteta i tipa istog, i ne postoji mogućnost rezervacije željenog sedišta

U cenu prevoza uključen je prevoz do 2 (dva) komada ličnog prtljaga: jedan komad prtljaga koji se pakuje u boks autobusa, uobičajene veličine, i jedan manji ručni prtljag – koji se može smestiti u prtljažni deo iznad sedišta ili ispod sedišta u putničkom delu autobusa.

U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) nije u obavezi da primi višak prtljaga.

Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta

POPUSTI: Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 55 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju.

Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 €, osim za smene 02.06/12.06 – 10.09/20.09.2023., ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju.

U  smeštajnoj jedinici samo jedno dete od  0 do 8 godina može da koristi zajednički ležaj.

Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.

Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust  od 15% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji  od 85 €, osim za smene 02.06/12.06 – 10.09/20.09.2023.

 

DOPLATE:

-S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 80% na cenu ugovorenog aranžmana i ima jedno mesto u autobusu.

-Mogući polasci iz Novog Sada uz doplatu prevoza u iznosu od 20€ po osobi (mora da se naglasi prilikom rezervacije) – cena povratnog transfera je podložna promeni shodno oscilacijama na tržištu naftne industrije

– Minimalan broj putnika za realizaciju polaska iz Novog Sada je 10

– Doplata za dodatno sedište iznosi 50 € na cenu aranžmana. Dodatno sedište je moguće rezervisati , u skladu sa raspoloživim mestima, 5 dana pred        polazak.

Podeli: