Ohrid Party putovanje

Program putovanja:

Ohrid Nova godina

29.12.2021. (prvi dan) – Okupljanje putnika u kasnim popodnevnim/večernjim časovima na parkingu kod Lokomotive u Novom Sadu, na parking kod Sajma u Beogradu ili parking kod DIS-a u Nišu (putnici dobijaju informaciju 2 dana pred polazak o tačnom vremenu i mestu polaska!!!). Vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

30.01.2021. (drugi dan) – Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, ranohrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar itd. Nakon info ture, vreme je za prvu dnevnu žurku! Povratak u smeštaj i

Nakon završetka info ture spremili smo dnevnu žurku. Welcome Party. Noćenje.

31.12.2021. (treći dan) – Fakultativni obilazak manastira Sv.Naum i Biljaninih Izvora. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Sv.Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Sv.Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene ohridskim biserima. Nakon povratka sa izleta spremili smo dnevnu žurku. Povratak u smeštaj i spremanje za najluđu noć! Organizovan fakultativni doček Nove godine u jednom od najpoznatijih klubova ili restorana u Ohridu. Noćenje.

01.01.2022. (četvrti dan) – Fakultativna dnevna žurka na brodu koju nastavljamo u jednom od klubova koji se nalaze na obali jezera. U večernjim časovima smo pripremili reprizu novogodišnje večeri u obližnjem klubu. Noćenje.

02.01.2022. (peti dan) – Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima (oko 10:00h). Obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar. Polazak za Niš/Beograd/Novi Sad u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš/Beograd/Novi sad u kasnim večernjim časovima.

  • Prevoz autobusom na relacijama prema programu putovanja,
  • Tri noćenja u smeštaju iz tabele,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije.
  • Boravišnu taksu – 1€ po noći (plaća se u agenciji),
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
  • Fakultativne troškove (organizovani doček Nove godine, obilazak manastira Sveti Naum i Biljaninih izvora, After party na brodu),
  • Individualne troškove putnika
  • Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 10€ na NI cenu.
  • Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 10€ na NI cenu.
Podeli: