Ohrid PARTY PUTOVANJE

  • Processed by: Helicon Filter;

Program putovanja:

Ohrid Nova godina 2021

Okupljanje putnika u kasnim popodnevnim/večernjim časovima na parkingu kod Lokomotive u Novom Sadu, na parking kod Sajma u Beogradu ili parking kod Tempa u Nišu (putnici dobijaju informaciju 2 dana pred polazak o tačnom vremenu i mestu polaska!!!). Vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, rano hrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar itd. Nakon info ture, vreme je za prvu dnevnu žurku! Povratak u smeštaj i spremanje za najluđu noć! Organizovan fakultativni doček Nove godine u jednom od najpoznatijih klubova ili restorana u Ohridu. Noćenje.

Fakultativna dnevna žurka na brodu. U večernjim časovima smo pripremili reprizu novogodišnje večeri u obližnjem klubu. Noćenje.

Fakultativni obilazak manastira Sv.Naum i Biljaninih Izvora. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Sv.Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Sv.Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene ohridskim biserima. Nakon povratka spremili smo dnevnu žurku – nema stajanja dok traje party putovanje! Goodbye Party. Noćenje.

Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima (oko 10:00h). Obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar. Polazak za Niš/Beograd/Novi Sad u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš/Beograd/Novi sad u kasnim večernjim časovima.

  • Prevoz na relacijama prema programu turističkim autobusima,
  • Tri noćenja u izabranom smeštaju,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije.
  1. Boravišnu taksu – 1€ po noći (plaća se u agenciji),
  2. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
  3. Fakultativne troškove (organizovani doček Nove godine, obilazak manastira Sveti Naum i Biljaninih izvora, After party na brodu)
  4. Individualne troškove putnika.

Ohrid Nova godina 2021

Podeli: