Nova Godina Milano 2024

Program putovanja:

Nova Godina Milano 2023

sa fakultativnim obilascima: Đenova, Jezera Lugano i Komo

 

1. dan. 29.12.2022. BEOGRAD
Sastanak putnika u 16:00h na parkingu Sava centra (savska strana), polazak u 16:30h. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan. 30.12.2022. MILANO
Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala…. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ( oko 9h). Noćenje.

3. dan. 31.12.2023. MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERRAVALLE – MILANO
(Nova Godina Milano 2023 Doček) – Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove, glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba… slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu… Povratak u hotel. Priprema za Novu Godinu. Organizovani prevoz do centra Milana na doček. Noćenje.

4. dan. 01.01.2023. MILANO – JEZERO KOMO – JEZERO MAĐORE
(Nova Godina Milano 2023 Doček) – Doručak. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do italijanskog jezera Komo I Mađore. Jezero Komo, treće po veličini jezero u Italiji. Nalazi se na samom severu zemlje na granici sa švajcarskom u podnožju Alpa. Jezero je najpoznatije mondensko mesto u Italiji na kome se nalaze Vile italijanskog i svetskog džet-seta: Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i razgledanje, mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru sa obilaskom raskošnih vila na obali jezera. Nastavak izleta do Strese, italijanskog grada na obali jezera Mađore. Jezero Mađore je drugo po veličini jezero u Italiji. Nalazi se severno od Milana i zapadno od jezera Komo. Severni deo jezera proteže se i u Švajcarskoj. Slobodno vreme do povratka u Milano.

5. dan. 02.01.2023. MILANO
Doručak. Pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme u Milanu do polaska za Srbiju.

6. dan. 03.01.2023. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

  •  Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu
  •  Smeštaj u Milanu (ili okolini) u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* ili 4* u 1/2 ili 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni)
  •  Usluge licenciranog pratioca grupe
  •  Troškove organizacije i vođenja aranžmana
  •  Međunarodno putno zdrastveno osiguranje
  •  Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3 * – 4€ po noćenju / po osobi i za hotele 4* 5€ po noćenju / po osobi
  •  Doplata za 1/1 sobu – na upit

– Đenova i outlet Seravalle – 35 €

– Jezero Komo i Mađore – 35 €

– Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€

Podeli: