Егина

Program putovanja:

23.10./27.10.2018

1. ДАН – Полазак из Београда у поподневним часовима (у договрено време), и ноћна вожња кроз Србију и Македонију.

2. ДАН – Долазак у јутарњим часовима у луку Пиреј и прелазак трајектом на Егину. Долазак у манастир Светог Нектарија на Егини . Молитва за здравље и акатист светитељу. Смештај је предвиђен у Аг. Марини или неком другом месту на острву у хотелу/вили у 1/2, 1/3 или 1/4 собама са купатилом. Ноћење.
Постоји могућност смештаја у манастирским конацима ако добијемо благослов. Смештај је некатегорисан у вишекреветним собама.

3. ДАН – Литургија у манастиру, а потом и обилазак манастира Свете Екатерине који се налази у непосредној близини. Послеподне повратак трајектом у Пиреј. Одлазак у Лаврио (Камаризу) на гроб старца Нектарија Виталиса којег је Свети Нектарије чудесно исцелио од рака плуће и који се помоиње у акатиту овом дивном чудотворцу.   У вечерњим часовима долазак у хотел који се налази у околини Атине (на мору) и смештај у 1/2, 1/3 и 1/4 собама са купатилом.

4. ДАН – Литургија у манастиру Пантократор у околини Атине , а потом и обилазак манастира Светог Јефрема. Полазак према Србији. Уколико време дозволи вечерњи обилазак цркве Светог Димитрија у Солуну. Наставак путовања кроз Грчку и Македонију, а потом и кроз Србију.

5. ДАН – Долазак у Београд у преподневним часовима.

 

– превоз аутобусом туристичке класе
– превоз трајектом до Егине и назад
– превоз трајектом са Евије
– 1 ноћење у апартманима/хотелу на Егини у 1/2 , 1/3 и 1/4 собама (Постоји могућност смештаја у манастирским конацима уколико добијемо благослов. Смештај је у том случају у вишекреветним собама)
– 1 ноћење у хотелу у 1/2 или 1/3 или 1/4 собама у хотелу  3* у Атини (или околини)
– 1 ноћење у хотелу у 1/2 или 1/3 собама у манастирском хотелу  у Прокопију (Евија)
– водство (лиценцирани водич са знањем Грчког) и организацију пута

– оброке
– међународно осигурање
– индивидуалне трошкове

Podeli: