Azurna obala i Sanremo

Program putovanja:

AZURNA OBALA & SANREMO
Sanremo – Monako – Monte Karlo – Eze – Nica – Kan – Antib  – Outlet Serravalle
6 dana / 3 noćenja / autobusom

 

1.dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 17h sa Novog Beograda, Skejt park, pored Brankovog mosta (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, u blizini tržnog centra Ušće). Tačno vreme biće poznato dan pre putovanja – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

 

2. dan SANREMO
Dolazak u Sanremo jedan od najlepših gradova Mediterana koji je poznat po čuvenom muzičkom festivalu kao i po nazivu „grad cveća“. Odlazak u centar grada do pešačke ulice Korzo Mateoti u kojoj se nalaze mnogobrojne radnje, restorani i čuvena dvorana Ariston – poznata po festivalu italijanske kancone, kao i srednjevekovni kvart grada, La Pinja. Šetnja i slobodno vreme do ulaska u hotel, gde ćemo videti Rusku crkvu, Kazino i lepo uređeno šetalište kraj mora. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3.dan    SANREMO – MONAKO(fakultativno)   – MONTE KARLO(fakultativno)   – EZE(fakultativno)   – NICA (fakultativno)  – SANREMO
Doručak.
 Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Monaka, sela Ez i Nice. Dolazak u Kneževinu Monako, kojom već 700 godina vlada porodica Grimaldi gde najveću pažnju privlače Prinčev dvor, Okeanografski muzej i Monte Karlo, deo kneževine čuven po kockarnicama, luksuznim hotelima i stazi Formule 1. Obilazak katedrale u kojoj je sahranjena Grejs Keli kao i ostali članovi kraljevske porodice, prelep vrt i pogled na najpozatiji kvart Monte Carlo. Odlazak liftom na trg ispred Kazina, foto pauza 30 minuta, povratak do autobusa i nastavak puta ka živopisnom selu Ez. Ez je jedno je od najlepših sela u Provansi koje se nalazi na liticama visoko iznad Mediteranskog mora, svega 7 km od Monaka, poznato po fenomenalnom pogledu na more koji se pruža sa njegovih brda, po proizvodnji parfema, živopisnim kamenim uličicama i kućama. U popodnevnim časovima, nastavak putovanja za Nicu, glavni grad ove regije i jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale, prepoznatljivo po prelepim palatama, čuvenim hotelima i dugoj plaži. Dolazak na glavni trg, trg Masena, u čijoj blizini se nalazi šetalište, stari deo grada, vidikovac sa prelepim pogledom na azurno more i ceo grad. Slobodno vreme do večernjih časova. Povratak u Sanremo. Noćenje.

4.dan     SANREMO – KAN(fakultativno)  – ANTIB(fakultativno)   – SANREMO
Doručak.
 Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Kana i Antiba. Dolazak u Kan, grad poznat najviše zahvaljujući filmskom festivalu i šetalištu Kroazeti. Po dolasku u Kan, obilazak ovog mondenskog mesta: Filmska palata, Kroazeta, Srpska ulica. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Antib, biser Mediterana, gradić smešten na desetak kilometara od Kana u kome dominira tvrđava Fort Kare u čijem podnožju se nalazi marina, meka džet setera i raznih festivala. Šetnja starim delom grada, tvrđava, luka, Pikasov muzej.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel u Sanremo. Noćenje.

5.dan   SANREMO – OUTLET SERRAVALLE – BEOGRAD
Doručak
. Napuštanje hotela i polazak za Beograd. Poseta Tržnom centru Serravalle u blizini Djenove. Nastavak putovanja za Beograd.

6. dan. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

  • Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
  • Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom ( 1/2+1 sobe ISKLJUČIVO NA UPIT),
  • Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
  • Troškove ogranizacije putovanja.
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove,
  • Fakultativne izlete,
  • Obaveznu gradsku taksu za boravak u hotelu – 5 € po osobi za ceo boravak – plaća se na licu mesta.

– Doplata za jednokrevetnu sobu – 100 € (isključivo na upit),

FAKULTATIVNI IZLETI:
–  Monako – Monte Karlo – Eze – Nica –  40 €, deca do 10 godina 25 €,
–  Antib – Kan – 40 €, deca do 10 godina 25 €.           

 NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

Podeli: