Brioni Jesen

Program putovanja:

Brioni, Pula, Opatija  jesen

Noćenje na Brionima sa mogućnošću fakultativne posete ROVINJU

12-16.10.2023.
5 dana / 2 noćenja, autobusom

 

1. DAN: BEOGRAD (ČAČAK) – PULA  (Brioni, Pula, Opatija jesen)

Polazak iz Čačka u 20:00 h. Polazak sa Novog Beograda (kod Skejt park, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 21:30 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska).

2. DAN: PULA – BRIONI (Brioni, Pula, Opatija jesen)

U jutarnjim časovima dolazak u Pulu. Pešačka tura kroz najinteresantnije znamenitosti drevne Pule*: Pulska Arena, Avgustov Hram, Slavoluk Sergijevaca – Zlatna vrata, Mletačka tvrđava. Slobodno vreme za ručak i kafu. U poslepodnevim časovima polazak za Fažanu, gde ostavljamo autobus i odakle nas trajekt vodi ka Brionima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. DAN: BRIONI (Brioni, Pula, Opatija jesen)

Doručak. Fakultativni izlet:
– obilazak Velikog Briona u trajanju oko 3 sata; izvodi se delimično peške, a delimično panoramskim vozom, u pratnji lokalnog vodiča. Posećuje se safari park, golf teren, crkva Sv. Germana, izložba prirodnih nauka, foto izložba Tito na Brionima, Botanički vrt , kuća za Brodice…. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. DAN: BRIONI – ROVINJ (fakultativno) – OPATIJA (Brioni, Pula, Opatija jesen)

Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na poludnevni fakulativni izlet do Rovinja. Obilazak grada sa lokalnim vodičem – Tržnica, Balbijev luk, Ulica Grisia, Crkva sv.Eufemije, Gradske zidine, Stari grad. U radnim popodnevnim časovima, povratak u Fažanu. Putovanje do Opatije. Slobodno vreme do večernjih časova kada je planiran povratak za Beograd.

5. DAN: OPATIJA – BEOGRAD(ČAČAK) (Brioni, Pula, Opatija  jesen)

Dolazak u Beograd/Čačak u jutarnjim časovima. Kraj programa.

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
 • Smeštaj u hotelima Neptun 3* i Istra 3* u standard sobama  na Brionima, usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni), *(Hoteli Istra i Neptun su dva krila iste zgrade),
 • Povratnu kartu za brodić u Fažana – Brioni – Fažana
 • Propusnice za NP Brioni
 • Obilazak kuće za Brodice
 • Boravišnu taksu
 • Usluga turističkog vodiča,
 • Troškove realizacije programa,
 • Fakultative izlete
 • Individualne troskove putnika,
 • Doplata za jednokrevetnu sobu Neptun 3* i Istra 3* – isključivo na upit
 • Doplate za prevoz
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje.

– Doplata za jednokrevetnu sobu Neptun 3* i Istra 3* – isključivo na upit
– Doplata za polazak iz Novog Sada 25 €, iz Niša 25€, za polazak iz Užica, Kragujevca, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, za polazak iz Požege 1000 RSD, (minimalan broj za realizaciju transfera je 4)

Fakultativni izleti :
– Obilazak Velikog Briona(pešačka tura + panoramski voz + lokalni vodič) – 35 €, delimično peške, a delom i panoramskim vozom i uz vodiča. Posetite prirodu Briona, safari park, golf teren, crkvu Sv. Germana, prirodnjačku izložbu, izložbu fotografija Titio na Brionima,  Botaničku baštu…..
– Obilazak Arene u Puli sa lokalnim vodičem – 15 €,
– Obilazak Rovinja sa lokalnim vodičem – 15 €,

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

*Sve cene fakultativnih izleta u programu Brioni, Pula i Opatija  jesen, podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u Evropi, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

Podeli: