Ljubljana 1 noćenje

Program putovanja:

LJUBLJANA – KRANJ – BLED – PORTOROŽ – PIRAN  (FAKULTATIVNO)

TERMIN:21.10.-24.10.2022.

1.DAN KRALJEVO – LJUBLJANA

Polazak iz Kraljeva oko 21h-vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova nap utu I granicnim prelazima. Putovanje preko Hrvatske, noćna vožnja. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN LJUBLJANA – KRANJ – BLED – KRANJ

Dolazak u LJUBLJANU u jutarnjim satima. Obilazak slovenačke prestonice uz razgledanje najlepših delova istorijskog centra grada: Prešernov trg sa spomenikom čuvenom slovenačkom pesniku France Prešernu i Franjevačkom crkvom, Tromostovlje – remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika na reci Ljubljanici, katedrala Sv. Nikole, Rotovž – Gradska kuća sa malim zvonikom, Zmajski most. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta do obližnjeg KRANJA. Smeštaj u hotel oko 13h. Kraće zadržavanje u hotelu ( oko 1 sat) i slobodno vreme ili fakultativni odlazak na BLED. Obilazak Bleda, vreme koje se može iskoristiti za šetnju oko jezera, posetu bledskoj tvrđavi, kao i degustaciju jela i pića od kojih su najpoznatije bledske krempite  i slobodno vreme. Nakon obilaska povratak u hotel. Noćenje.

 3.DAN KRANJ – PORTOROŽ – PIRAN – KRANJ – KRALJEVO

Doručak. Obilazak Kranja u pratni vodiča. Nakon obilaska slobodno vreme ili fakultativni izlet do Slovenačkog primorja. Odlazak u slovenačko letovalište PORTOROŽ. Obilazak Promenade na kojoj se nalazi i čuveni hotel „Palace“. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u obližnji PIRAN. Po dolasku sledi kraća šetnja do glavnog Tartinijevog trga na kojem se nalaze najlepše gradske palate (Venecijanska kuća…), spomenik kompozitoru Đuzepe Tartiniju i malena crkva Sv. Petra. Slobodno vreme za uživanje u sjajnom ambijentu grada i šetnju. Povratak u Kranj i kraća pauza u Kranju (oko sat vremena). Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima.

4.DAN KRALJEVO

Dolazak u Kraljevo u ranim jutarnjim casovima  . Kraj putovanja.

  • autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
  • smeštaj u hotelu “CREINA”4* u Kranju, na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto)
  • obilaske prema programu putovanja
  • usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
  • troškove organizacije putovanja
  • fakultativne izlete i ulaznice
  • međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)
  • individualni troškovi
  • boravišna taksa (2 eura po osobi po noci-placa se na recepciji)

Bled  20 €  (minimum 25 putnika)

15 € (cena  za decu do 12 godina)

U cenu obilaska uračunat je prevoz, usluge vodiča i osnovni obilazak .

Slovenačko primorje (Portorož i Piran) 25 €  (minimum 25 putnika)

15 € (cena za decu do 12 godina)

Podeli: