Почајев

Program putovanja:

31.10./04.11.2019.

1. ДАН – Полазак из Београда и Новог Сада у ранијим послеподневним часовима (у договрено време), и ноћна вожња кроз Мађарску и Украјину.

2. ДАН – Долазак у послеподневним часовима у Почајевску лавру ( која чува чудотворну икону мајке Божије коју монаси спуштају са иконостаса свако јутро, затим место где се јавила Богородица са отиском њеног стопала , мошти Светог Јова и Амфилохија). Смештај у оближњи хотел 3*, а потом слободно време за одмор. Вечерње богослужење. Ноћење.

3. ДАН – Јутрење и света литургија. Одлазак до монашког гробља где се налази гробно место Светог Амфилохија, а потом и до Духовског скита који се налази на 3км од лавре. Потом одлазак до скита Свете Ане на око 30 км северније од Почајева, где је могуће погружавање. Повратак у исти смештај на ноћење.

4. ДАН – Напуштање смештаја и слободно време за обилазак комплекса. Полазак у ранијим послеподневним часовима за Београд и Нови Сад.

5. ДАН – Повратак у послеподневним часовима за Београд и Нови Сад.

– превоз аутобусом туристичке класе (од 40 до 85 места)
– 2 ноћења у двокреветним собама са купатилом у хотелу 3* у центру Почајева.
– водство и организацију пута

* са групом иде духовник путовања

– оброке који се могу врло повољно обезбедити у манастирском комплексу
– поменике , чији ценовник можете погледати ОВДЕ (1 евро је око 30 грн.)
– групно међународно путно здравствено осигурање са покрићем трошкова до 5000 еур – 600 динара
– индивидуалне трошкове
НАПОМЕНА: ПРЕПОРУКА ЈЕ ДА СЕ ИСПОВЕДИТЕ КОД СВОГ СВЕШТЕНИКА/ДУХОВНИКА УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА СЕ ПРИЧЕСТИТЕ. МОГУЋЕ ЈЕ ИСПОВЕДИТИ СЕ И У МАНАСТИРУ КОД РУСКОГ СВЕШТЕНИКА

Доплата за једнокреветну собу 40е по особи.

Podeli: