Balos (Balos laguna)

Ako želite da stignete do još jedne od poznatih plaža na Kritu, najbolje je da pokušate brodićem i to iz mesta Kisamos, pa do Gramvouse i Balos plaže, koja je smeštena između ovog i ostrvceta Tigani. Naravno, do plaže Balos koja se nalazi na severozapadnom delu Krita možete stići i automobilom, ali to ipak nije preporuka, jer je put zaista krivudav i prilično težak, s obzirom da na većem delu puta uopšte ne postoji asfalt.

 

 

I ne samo to, već od trenutka kada parkirate svoj automobil moraćete dosta da pešačite da biste stigli do ove prelepe plaže, budući da joj prilazite sa potpuno suprotne strane ukoliko dolazite automobilom. Uzevši u obzir da na njoj ne postoje kafići ili restorani, ne zaboravite da ponesete sve potrepštine, ali i suncobran, jer ako to ne uradite plaža Balos Vam neće baš ostati u lepom sećanju budući da na njoj ne postoji mesto na kome se možete zaštititi od sunca.

 

 

Iako je plaža kao plaža izuzetno lepa, na pojedinim delovima su postavljene kamene ploče za ulazak u vodu, pa se savetuje da budete oprezni, uzevši u obzir da možete da se okliznete.

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto  za Krit.

 

 

Podeli:
Pregledano 12180 puta