Krstarenje Nilom

Program putovanja:

1. Dan: BEOGRAD – HURGADA:
Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Viva travel-a,dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Let sa kompanijom (Air Serbia). Planirano vreme poletanja iz Beograda u 18:00h… Planirano vreme sletanja u 21:35h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
2.-3 Dan: HURGADA:
Doručak. Boravak u hotelu na bazi All inclusive usluge. Mogućnost za neki od brojnih fakultativnih izleta: ronjenje u predivnom ambijentu Crvenog mora, koralno ostrvo, safari… Noćenje.
4. Dan: HURGADA – LUKSOR – KARNAK
Doručak( lunch paket).Rani jutarnji odlazak autobusom za Luksor. Ukrcavanje na brod. Ručak. Obilazak istočne obale gde su hram Karnak i Luksor. Povratak na brod. Usluga: pun pansion. Noćenje.
5. Dan: KRSTARENJE NILOM – DOLINA KRALJEVA – EDFU
Doručak. Poseta zapadnoj obali: Dolina kraljeva, pogrebni hram kraljice Hatšepsut. Povratak na brod. Ručak. Krstarenje do Edfu-a. Usluga: pun pansion. Noćenje.
6. Dan: KRSTARENJE NILOM – EDFU – KOM OMBO – ASUA
Doučak. Obilazak Edfu – hrama posvećenog bogu Horusu. Ručak. Krstarenje do Kom Omba. Poseta i obilazak dvojnom Horusovom i Sobekovom hramu iz Ptolomejskog perioda. Nastavak krstarenja do Asuana. Usluga: pun pansion. Noćenje.
7. Dan: ASUAN – ABU SIMBEL
Doručak. U ranim jutarnjim časovima fakultativan izlet i obilazak jedinstvenog i grandioznog Abu Simbel hrama, lokaliteta starog preko 3000 godina, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Povratak na brod oko 13:30h i ručak, a posle odmora od oko 2h mogućnost fakultativnog izleta – vožnja motornim čamcem do nubijskog sela i botaničke bašte u Asuanu. Povratak na brod. Usluga: pun pansion. Noćenje.
8. Dan: ASUAN – HURGADA
Doručak. Iskrcavanje sa broda. Obilazak hrama Fila, kao i velike Asuanske brane. Transfer do Hurgade, najpoznatijeg letovališta na Crvenom moru. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje..
9.-10 Dan: HURGADA
Doručak. Boravak u hotelu na bazi All inclusive usluge. Mogućnost za neki od brojnih fakultativnih izleta: ronjenje u predivnom ambijentu Crvenog mora, koralno ostrvo, safari. Večera. Noćenje.
11. Dan: BEOGRAD:
Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let sa kompanijom (Air Serbia) Planirano vreme poletanja iz Hurgade 22:25 h. Čarter let do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd u 02:10h
• KRSTARENJE SE ORGANIZUJE OD PONEDELJKA ILI OD SUBOTE U ZAVISNOSTI OD TERMINA BORAVKA I U SKLADU S TIM RASPORED NOĆENJA U HURGADI I KRSTARENJA JE SLEDEĆI:
– ZA POLAZAK 31.05.: 3 NOĆENJA U HURGADI+ 4 NOĆENJA KRSTARENJE+ 3 NOĆENJA U HURGADI

– ZA POLAZAK 10.06.: 5 NOĆENJA U HURGADI + 4 NOĆENJA KRSTARENJE+ 1 NOĆENJE U HURGADI

– ZA POLAZAK 08.09.: 1 NOĆENJE U HURGADI + 4 NOĆENJA KRSTARENJE+ 5 NOĆENJA U HURGADI

– ZA POLAZAK 18.09.: 3 NOĆENJA U HURGADI + 4 NOĆENJA KRSTARENJE+ 3 NOĆENJAU HURGADI

 •  povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Hurgada -Beograd kompanijom Air Serbia
 •  smeštaj u hotelu (6 noćenja) sa All inclusive uslugom 4* u Hurgadi (Sunny Days El Palacio ili slican sa 4*)
 •  krstarenje brodom sa 5* na bazi 4 puna pansiona (Grand Rose 5* brod ili slican sa 5*)
 • grupne transfere prema programu
 • troškove organizacije putovanja
 •  Usluge pratioca grupe
 •  Usluge i asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku za vreme trajanja aranžmana za grupe od minimum 14 putnika za vreme trajanja aranžmana i troškove organizacije putovanja
 • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
 • aerodromske takse 52 EUR -deca do 2 godine ne plaćaju . Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama. Ukupna cena aerodromskih taksi obuhvata takse na beogradskom aerodromu, aerodromu u Hurgadi
 • YQ taksu za poskupljenje goriva u iznosu 10 € -plaćaju odrasli i deca preko 2 godine starosti, ovaj iznos validan je na dan objavljivanja cenovnika. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od devijacije cene goriva na tržištu , ukoliko dodje do povećanja putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
 • Egipatsku vizu (25 US$ po pasošu) koja se dobija na aerodromu u Hurgadi pre pasoške kontrole.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, bungalove itd.
 • Fakultativne izlete koje u Hurgadi organizuje naš ino-partner.
 • PAKET OBILAZAKA „KRSTARENJE NILOM“ (obuhvata posete hramu Karnak, hramu Luksor, Dolini kraljeva, pogrebnom hramu kraljice Hatšepsut, hramu Edfu u Edfu-u, hramu Kom Ombo u Kom Ombu, hramu Fila u Asuanu i velikoj Asuanskoj brani) 125 USD ili 110 € po osobi (deca 2-5.99 god.gratis; deca 06-11.99 god placaju 50 % od cene) i placa se iskljucivo u Egiptu predstavniku ino partnera. NAJAVA U AGENCIJI MINIMUM 10 DANA PRED POLAZAK.
 • obavezni bakšiš oko 30 $ ili 27 € po osobi koji se placa iskljucivo u Egiptu predstavniku ino partnera
 • Individualne troškove
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana
POPUSTI:

• deca od 0 – 2 godine plaćaju 25 €, u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
• deca 2-6 borave besplatno ,plaćaju avio karte i takse prema programu i dinarski deo
• deca od 6 – 12 godina imaju popust 50 % u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)na cenu iz tabele.
• treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 14 putnika, deca od 6-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-6 godine besplatno):
-Abu Simbel 80 €, Nubijsko selo i botanička bašta u Asuanu 35 € (deca 2-5.99 god.gratis; deca 06-11.99 god placaju 50 % od cene)
NAPOMENE U VEZI FAKULATATIVNIH IZLETA:
Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. (MINIMUM ZA REALIZACIJU IZLETA JE 14 PLATIVIH PUTNIKA). Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I ULAZNICA:
• POSTOJI MOGUĆNOST PROPUŠTANJA NEKOG OD OBROKA, PRILIKOM ODLASKA NA FAKULTATIVNE IZLETE
• UKOLIKO HOTEL IMA MOGUĆNOST PRIPREME LANČ PAKETA, OBAVEZNO NARUČITI DAN RANIJE, KAO ZAMENU ZA OBROKE KOJI SE PROPUŠTAJU PRILIKOM ODLASKA NA FAKULTATIVNE IZLETE. PRE POLASKA NA IZLET PODIĆI LANČ PAKET U HOTELU.
POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
SUBOTICA parking kod radničkog univerziteta = 25 EUR
NOVI SAD parking kod železničke stanice = 15 EUR
KIKINDA kod hotela “Narvik” = 20 EUR
ZRENJANIN OMV pumpa kod glavne autobuske stanice = 15 EUR
PANČEVO kod hotela “Tamiš” = 10 EUR
Podeli: