Sani Beach

Sani je mesto koje pripada ekološkim rezervatima Grčke i odlikuje se izuzetno čistim morem i dugačkim peščanim plažama. Nalazi se na jugozapadu Kasandre i udaljen je od Soluna oko 80 km. Kompleks se sastoji od 4 vrhunska hotela: Sani Beach Club, Sani Beach Hotel, Porto Sani Village i Sani Asterias Suits, svi jedan pored drugog.

 

Odlike i uređenost plaže

Sani Beach je prelepa peščana plaža u južnom delu letovališta Sani. Ovo je jedno od najlepših odmarališta u celoj Grčkoj, a održavanje čistoće plaže i očuvanje prirodnih lepota su jedne od najvažnijih dužnosti upravljanja Sani resort-a.

 

 

Trebalo bi napomenuti da se ovde ogromna pažnja posvećuje čistoći i ekologiji, a seminari o ekološkim vrednostima plaža, kao i dani za čišćenje od strane osoblja i gostiju odmarališta, samo su primeri aktivnosti koje se organizuju u cilju podizanja svesti na viši nivo.

Plaža je odlično organizovana i nudi razne vrste aktivnosti, od vodenih sportova, preko iznajmljivanja bicikala, do organizacije festivala kulture. Posetiocima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani, tuševi, spasioci brinu o bezbednosti, a tu su i nezaobilazni barovi koji pružaju osveženje i sklonište od sunca.

 

 

Na samo nekoliko metara od plaže nalazi se Hotel Sani Club koji je odgovoran za održavanje plaže koja svake godine dobija Plavu zastavu za čistoću. Morska voda je kristalno čista, topla, sa impresivnim podvodnim svetom. Dubina vode se postepeno povećava, što je čini idealnim mestom za porodice sa malom decom. Pristup plaži je preko poseda Hotela Sani Club. Preporučuje se porodicama sa malom decom i svima onima kojima je potreban odličan smeštaj i sasvim pasivan odmor u miru i tišini, sa dosta zelenila i bez noćnog života i bilo kakvih izlazaka, ali uz sveprisutnu veselu atmosferu u barovima praćenu muzikom.

 

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto.

 GPS: 40.096096796848414N  23.310338258743286E

 

 

Podeli:
Pregledano 10099 puta