Ljubljana Osmi Mart

Program putovanja:

LJUBLJANA I ŠKOFJA LOKA

Sa fakultativnim obilaskom Bleda, Bohinja i Trsta

PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA SA DORUČKOM

 

1. dan BEOGRAD – Sastanak putnika na parkingu Sava centra (Savska strana) u 22:00h, polazak u 22:30h. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku ka Sloveniji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan LJUBLJANA – U jutarnjim časovima dolazak u Škofja Loku, najlepši srednjovekovni grad u Sloveniji. U šetnji ćemo otkriti čar prošlosti. Živopisne kuće se smenjuju sa misterioznim dvorcima, crkvama i spomenicima. Pauza i slobodno vreme za doručak i kafu. Nakon pauze polazak za Ljubljanu. Upoznavanje sa znamenitostima Ljubljane u pratnji vodiča: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za uživanje i odmor. Noćenje. (Putovanje Ljubljana 2023)

3. dan BLED i BOHINJ – Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet – Bled i Bohinj. Jezero Bled je okružen slovenačkim Alpima, a na sredini jezera nalazi se ostrvo na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža nestvaran pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme do povratka u Ljubljanu. Noćenje. (Putovanje Ljubljana 2023)

4. dan LJUBLJANA – TRST – Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Trst. Obilazak grada: Srpska crkva Sveti Spiridon, Piazza Unita d’ Italia, San Antonio Nuovo, teatar Verdi… Slobodno vreme. Povratak u Ljubljanu. U predvečernjim časovima polazak za Srbiju. (Putovanje Ljubljana 2023)

5. dan BEOGRAD – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

  •  Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  •  Smeštaj u Ljubljani u hotelu 3* (lokalna kategorizacija), usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni)
  •  Usluge vodiča i pratioca grupe
  •  Agencijske usluge
  •  Obilazak Ljubljane i Škofja Loke
  •  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  •  Individualne troškove putnika.
  •  Doplata za jednokrevetnu sobu – 50 €
  •  Boravišnu taksu 3,13€ po noćenju
  •  Fakultativne izlete

– Doplata za jednokrevetnu sobu – 50 €

– Bled i Bohinj – 20 €
– Trst – 30 €

Podeli: