Agia Kyriaki

Plaža Agia Kyriaki nalazi se u blizini slikovitog sela Agonas, na udaljenosti od 18 km od Argostolija, glavnog grada Kefalonije. To je duga plaža, prekrivena šljunkom i sa kristalno čistim morem. U šarolikoj luci u blizini plaže nalazi se mnogo ribarskih brodova i možete iznajmiti jedan od njih za istraživanje brojnih prekrasnih plaža Kefalonije. Uz plažu Agia Kyriaki se nalazi mala i izolovana plaža Vouti. Do plaže možete doći ili rutom od Agona ili kroz Zolu, malo selo koje pripada opštini Lixouri. Na plaži se nalaze ležaljke, kantina i imate mogućnost bavljenja sportovima na vodi. Plaža Agia Kyriaki je predodređena za turiste koji traže privatnost i spokoj. U blizini plaže Agia Kyriaki možete pronaći mnogo mogućnosti za Vaš smeštaj. Ima dosta hotelskih kompleksa i soba za iznajmljivanje. Uz more možete uživati ​​u svežoj ribi nakon kupanja, u nekoj od autentičnih taverni. Plaža Agia Kyriaki idealna je destinacija za one koji traže manje gužve i pravi opuštajući odmor.

 

 

Do sela Zola se dolazi planinskim putem i gore visoko ćete uživati u prelepom krajoliku. Zola je vrlo tradicionalno selo ušuškano na padini brda sa pogledom na zaliv Agia Kiriaki i ima sve sadržaje za savršen i opušten odmor. Netaknuta priroda, divlji raj, prelepe plaže. U i oko sela postoji nekoliko taverni i jedan snek bar na pomenutoj plaži Vouti.

 

 

Lotza je široki trg koji se nalazi u blizini crkve Ipapanti i uvek je glavno mesto okupljanja u selu. Zola je progresivno selo sa modernim kućama, čiji je broj stanovnika u stalnom porastu i polako prerasta u jedno od omiljenih mesta boravka mnogih turista iz Evrope.

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto za Kefaloniju.

 

 

Podeli:
Pregledano 5677 puta