Ahlada Beach

Odlike i uređenost plaže

Ahlada je prva uvala koja se nalazi severno od Sartija. Isto peščana na obali sa stenovitim okruženjem, ali sa kamenim pločama u vodi, plićakom i odličnom zavetrinom, što je važan detalj kada je u pitanju okolina Sartija. Desni deo plaže, porodična varijanta, levi malo ili malo više slobodnija varijanta, a tu je i stazica kojom se može izvršiti Vaš transfer do kampa Ahlada. Sa visokih stena koje okružuju Ahladu pruža se lep pogled na plažu, kamp sa njegovom sopstvenom plažom i luku sve sa brodićima i čamcima.

 

 

Ova plaža se sastoji iz dve uvale, kao što smo već napomenuli. U levoj uvali se nalaze kamp i mala marina. Betonski dok štiti veću, tj. levu uvalu od vetra kako bi čamci i brodići ostali bezbedni od talasa u njoj. Desna uvala je ušuškana između stena pa tako uvek ima mirnu vodu i može odlično poslužiti kada su u Sartiju talasi. 

 

 

Na Ahlada Beach-u ne postoje ležaljke, suncobrani i barovi pa ukoliko planirate da Vaš boravak na ovoj plaži bude celodnevni, morate sa sobom poneti sve neophodno, uključujući opremu, hranu i osveženje. Porodice sa malom decom preferiraju ovu plažu jer pruža zaista neverovatan mir i potrebnu tišinu. Treba napomenuti da se na plaži tokom vikenda može stvoriti velika gužva, pa je potrebno zauzeti mesto u ranim jutarnjim časovima.

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto.

 

 

 

 

 

 

 

Podeli:
Pregledano 5842 puta