Eagles Palace

Hotel Eagles Palace Resort & Spa se nalazi na oko 4,5 kilometra severno od Uranopolisa, veoma blizu luke Tripiti odakle isplovljavaju trajekti za ostrvo Amuljani koje je prekoputa same plaže. Drugi je u nizu koji čini više hotela smeštenih jedan do drugog, a počinje sa Alexandros Palace-om i završava se hotelom Akratos.

 

 

Plaža hotela je odlična, peščana (zlatni pesak) i okružena prelepim zelenilom i morem nestvarne tirkizne boje koje Vas prosto mami da se okupate u njemu. Važi za jednu od najpoznatijih plaža Halkidikija. Čekaju Vas preudobne ležaljke i suncobrani, sve besplatno za goste hotela, dok ih gosti sa strane plaćaju pošto je plaža zvanično privatna, odnosno samo za one koji ovde odsedaju. Cena jeste malo skuplja, jer je ovo ipak hotel sa 5*, ali uživanje koje ćete dobiti zaista vredi svakog evra. Moramo napomenuti da je gužva poprilična.

 

 

Dugačka je oko 400 i široka između 10 i 20 metara. Na raspolaganju Vam je i beach bar Ammos gde možete naručiti piće i hranu tako što ćete pritisnuti dugme na stolu pored Vaše ležaljke. U samom hotelu postoji i minimarket.

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto .

 

 

 

GPS: 40.3535105N 23.9505601E

 

Podeli:
Pregledano 4421 puta