Lutraki Peloponez 2024

Program putovanja:

1.Dan

12.jul / 19.jul / 26.jul 2020. – Beograd – S.Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u popodnevnim časovima i vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora  i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-8.Dan

13.jul / 20.jul / 27.jul 2020. – Lutraki:

Dolazak u Lutraki u prepodnevnim časovima. Odmah po dolasku smeštamo se u hotele  i idemo zajedno u kraći obilazak grada. Sobzirom da je Lutraki mesto koje posetiocima pruža obilje mogućnosti i koje kao takvo predstavlja odličnu kombinaciju za odmor i odličan provod ovih deset dana nas čekaju raznorazni fakultativni obilasci kao i neizostavne dnevne i noćne zurke. Slobodno vreme možete iskoristiti za uživanje u čarima mora, sunca i predivnih plaža koje već tri decenije nose plavu zastavicu čistoće i kvaliteta mora. Uživaćemo i u mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima u kojima noćni provod traje do ranih jutarnjih časova. Iskoristite priliku da upoznate po mnogima najlepši deo Grčke i jedno od najlepših letovališta ove regije. Nikako ne propustite priliku da obiđete Atinu, Akropolj, Korintski kanal, Mikenu i još mnogo toga tokom ovog odmora.

9.Dan

20.jul / 27.jul / 03.avgust 2020. – Lutraki – S.Makedonija – Srbija:

Pakujemo stvari i polako napuštamo smeštaj. U podnevnim satima sledi vožnja kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.

10.Dan

21.jul / 28.jul / 04.avgust 2020. – Srbija:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Kušadasi – Beograd,
 • prevoz trajektom na relaciji Gelibolu – Lapseki – Gelibolu,
 • 9 noćenja u hotelu, u izabranoj sobi sa uslugom po izboru,
 • Peronski vaucer (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda) – preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljanje
  Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  * 1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  * 1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (5€), Kragujevca (-5€), i Niša (-10€) – plaćanje u agenciji
 • Doplatu za polupansion (doručak i večera) – 45€ po osobi
 • Individualne troškove putnika,
 • Turističku taksu za hotele u Turskoj – 6 turskih lira (oko 1 EUR) po noćenju po osobi (plaćanje na destinaciji). U trenutku kreiranja ovog programa, Zakon još nije stupio na snagu i njegova primena se očekuje od Aprila 2020. godine.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
Podeli: