APP STARI RIBAR

Udaljenost od plaže: 150m

 • TV
 • Wi-Fi
 • AC
 • Parking
Aranžman uključuje:

CENA OBUHVATA:

 • 7 noćenja na bazi najma
 • Korišćenje klime

 

Aranžman ne uključuje:
 • CENA NE OBUHVATA:
  • Prevoz autobusom
  • Boravišnu taksu, 1€ dnevno po osobi

  Individualne troškove putnika

  Deca do 6 godina borave besplatno u pratnji 2 punoplative osobe.

  Dete od 6 do 12 godina plaća 50%

  Doplata polupansiona za decu je 15€

Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi putovanja TA Niturs Licenca OTP 171/2020 Kat A. TA Fun Travel Niš je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli iz Beograda, sa Dorćola, kod SPRC „Milan Gale Muškatirović“- bivši 25. maj (tačno vreme i mesto polaska biće poznati najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Putovanje kroz Srbiju sa usputnim pauzama i prijemom putnika na određenim stajalištima. Nastavak putovanja preko Crne Gore. Noćna vožnja.
2. DAN – Dolazak na destinaciju u prepodnevnim časovima. Smeštaj u izabrane objekte posle 14:00 h.
3. –10. DAN Boravak na bazi izabrane usluge.
11. DAN – Napuštanje smeštaja do 09:00 h. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima – u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije/inopartnera).
12. DAN – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

AUTOBUSKI PREVOZ:
Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik (uzimajući u obzir trudnice, porodice sa malom decom, starija lica , kao i vreme uplate). Sva deca moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.
Putnik je obavezan da dan pre početka putovanja u agenciji proveri tačno vreme i mesto polaska autobusa ukoliko nije dobio obaveštenje putem SMS poruke.
Zaustavljanje autobusa, radi usputnih odmora, predviđeno je na svaka 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Prevoznik određuje mesta pauza kao i njihovu dužinu. Moguća priključenja i izlasci putnika su moguća isključivo na autobuskim stajalištima ili propisno obeleženim površinama na kolovozu, namenjena za zaustavljanje autobusa radi ukrcavanja i iskrcavanja putnika, utovara i istovara prtljaga. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci zbog ulaska i izlaska putnika.
Povratak sa destinacije je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka, putnici se moraju informisati kod predstavnika agencije ili inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova.

SOPSTVENI PREVOZ:
Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dva dana pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera, kao i ime i kontakt telefon predstavnika/inopartnera radi lakšeg pronalaženja objekta u kom je rezervisao smeštaj. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i Zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i drugo kod nadležnih organa (AMSS, Mup R. Srbije,…) U slučaju kasnog dolaska ili ranog odlaska putnik je dužan da o tome obavesti predstavnika agencije ili njihovog zastupnika, najmanje dan ranije. Predstavnik agencije/inopartner nije u mogućnosti da svakog putnika lično sačeka ispred smeštajne jedinice, ali će svakom putniku biti na raspologanju da putem telefona pruži tačne instrukcije kako se stiže do smeštajne jedinice. Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, bez obzira kako i kada su uplatile kompletan aranžman, vaučer, odnosno dokument o pravu da koriste rezervisani i uplaćeni smeštaj, biće izdat najranije 7 dana pre početka putovanja.

ZA TERMINE: 16.07-23.07; 23.07-30.07; 30.07-06.08. i 06.08-13.08. moguća je doplata za prevoz i to:

 • za decu do 12 godina – 35€
 • za odrasle – 40€

Polazak je dan ranije u odnosu na datum u tabeli ( petak uveče)

Moguće je uplatiti i manji broj dana ili termine koji su van naznačenih smena, minimum 5 noći.

U tom slučaju cena je po danu i to:

 • za termine do 14.06. i posle 31.08 – 20€ po osobi u 1/2 i 1/3 sobi
 • za termine od 15.06. do 31.08 – 22€ po osobi u 1/2 i 1/3 sobi

Po apartmanu cena je sledeća:

 • za termine do 14.06. i posle 31.o8 – 71€
 • za termine od 15.06. do 31.08 – 83€
Podeli: