Vila Philipos

Udaljenost od plaže: 200m

 • TV
 • Wi-Fi
 • AC
Aranžman uključuje:
 • usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja
 • servis predstavnika naše agencije
 • troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj
Aranžman ne uključuje:
 • prevoz po izboru autobusom,
 • preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje
 • doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u tekstu)
 • ostale individualne i nepomenute troškove
 • fakultativne izlete i rent-a-car
 • turističku taksu. Ministarstvo turizma Republike Grčke najavilo je uvođenje turističke takse za sve turiste koji će od 01.01.2018. boraviti u ovoj državi. U trenutku sastavljanja ovog cenovnika nisu poznati precizni uslovi o visini i tačnom datumu naplate takse. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj – 0,5€; hoteli 1* – 0,5€; hoteli 2* – 1€; hoteli 3* -2€; hoteli 4*- 3€; hoteli 5*- 4€.
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi putovanja TA Robinson Licenca OTP 27/2020. A-35 TA Fun Travel Niš je ovlašćeni subagent.

AUTOBUSOM

1. dan – Beograd – sastanak putnika na parkingu preko puta Otvornog tržnog centra na Novom Beogradu (tzv. Buvljak ) pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa u 19:00h iz Beograda. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan – 11. dan – Pilion /Kala Nera – Afisos/, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana, ili noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi.

12. dan – napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

13. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan dolazak i smeštaj u studio/apartman/hotel.

2.dan – 10.dan boravak u izabranom studiu/apartmanu/hotelu na bazi izabrane usluge.

11. dan napuštanje studia/apartmana/hotela.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do  87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu,
 • usluge pratioca grupe.

AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

 • Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od mesta polaska autobusa iz Beograda, cena po osobi (min. 2 punoplatežna putnika): Novi Sad – 2.600 rsd. Deca 0-2g. – besplatno, nemaju sedište. Popust za decu od 2-12g. – 50%. Transferi započinju 2-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda.

NAPOMENA: AUTOBUSKI PREVOZ se obavlja komfornim iznajmljenim autobusima ovlašćenih prevoznika sa audio i video opremom kao i sa klimom. Sedišta u autobusu se određuju isključivo po redosledu prijave, izuzetno se porodicama sa malom decom može izaći u susret. Sedišta su podložna promeni usled promene tipa i broja autobusa kao i usled promene brojnog stanja putnika za odgovarajuće putovanje.  Tokom vožnje autobusom pušenje nije dozvoljeno. U toku putovanja se pravi dovoljan broj pauza. Putnici sami snose troškove osveženja i usluga toaleta. Vrednosti kao što su novac, nakit, skupoceni parfemi i drugo moraju isključivo biti u ručnom prtljagu. Putnici sami vode računa o ličnom i ručnom prtljagu i odgovaraju za isti. Zbog učestalih kređa na mestu polaska posebno skrećemo pažnju da se putnici obraćaju isključivo službenim licima agencije Robinson i postupaju po njihovim uputstvima oko pakovanja prtljaga u autobus.

Napomena:  Svaki  putnik  je  u  obavezi  da  poseduje  važeću  putnu  ispravu  (kopija  stranice  sa  ličnim  podacima  se  dostavlja  agenciji)  koja  mora  važiti  još  3  meseca  od  datuma  povratka  sa  putovanja.  Agencija   ne  snosi  odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao  i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU,  u tom slučaju će se smatrati da je putnik  odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije. Preporučujemo putnicima  koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak,
zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs.  Više informacija o ukidanju viznog režima i uslovima boravka u EU možete dobiti i na našem sajtu.U  slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija  zadržava pravo da otkaže putovanje ili
realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5)  dana  pre  datuma  polaska.  U  slučaju  da  je  posle  zaključenja  Ugovora  o  putovanju  došlo  do  promena  u  kursu  na  deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija  zadržava  pravo  korekcije  cene  programa  putovanja.  Sve  vreme  boravka  Vam  na  raspolaganju  stoji  stručan  predstavnik  naše
agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na odabranom ostrvu i ponuditi brojne fakultativne  izlete  u  saradnji  sa  lokalnim  agentom.  Preko  našeg  predstavnika  možete  vrlo  povoljno  iznajmiti  auto  i  samostalno obići izabranu destinaciju i njene poznate plaže i znamenitosti.  Naš lokalni partner iz Piliona je Milina holidays, adresa je Olisonos 42 ,Milina.

Podeli: