Hotel Irini Spa 3*, Edipsos

Udaljenost od plaže: 30m

  • TV
  • Wi-Fi
  • AC
  • Bazen
  • Wellness
Aranžman uključuje:

PAKET ARANŽMAN OBUHVATA: autobuski prevoz, trajekt,  10 ND, pratioca grupe u autobusu, usluge predstavnika u letovalištu.

Aranžman ne uključuje:

ARANŽMAN NE OBUHVATA : individualne troškove ,  boravišnu taksu 0,5 eur dnevno po studiju u vilama i . Hoteli 3* – 1,50 eur po sobi po noći;  Hoteli 1 i 2* – 0.50 eur po sobi po noći   /plaća se na licu mesta na recepciji ili vlasniku objekta/, trajekt za putnike koji putuju autom.

Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja TA Montesol Travel, Licenca OTP 95/2021 Kat. A. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

Polazak autobusa iz Beograda DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele u 15.00 h (tačno mesto polaska biće poznato dva dana pred put) . Dolazak u letovalište sledećeg dana u prepodnevnim časovima. Smeštaj u studije-apartmane posle 14.00 časova. Boravak u izabranom studiju-apartmanu na bazi 10 noćenja, od 2 do 12 dana. Napuštanje studija-apartmana 12. dana do 09.00 časova. Polazak za Beograd u kasnim popodnevnim časovima (u skladu sa Zakonom o saobraćaju). O tačnom vremenu polaska putnici će biti blagovremeno obavešteni na dan povratka od strane agencijskih predstavnika u svakom letovalištu. Dolazak u Beograd 13. dana u jutarnjim časovima.

CENE AUTOBUSKOG PREVOZA ZA PUTNIKE KOJI NE KORISTE PAKET ARANŽMAN:

ODRASLI 70 EUR, DECA DO 12 GODINA 60 EUR.

– ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SOPSTVENI PREVOZ CENA SE UMANJUJE 30 EUR

Doplata za sobu 1/1 iznosi 160 eur  eur za sve smene.

* U cenu za dete u 1/2 uz dve punoplative osobe uključeni su obroci, autobuski prevoz i trajekt.
Ukoliko deca od 0 do 10,99 godina uz dve punoplative osobe  koriste sopstveni ležaj, plaćaju po cenovniku za 3.osobu.
OBROCI U HOTELU : doručak – buffet, samoposluživanje, večera – po meniju. Večera je skromnija, sa manjom količinom mesa i najčešće je jedno jelo sa menija.

PP – polupansion    ND – noćenje sa doručkom

DOPLATA ZA PREVOZ IZ NOVOG SADA 18 EUR.
ZA PUTNIKE IZ NIŠA, LESKOVCA, VRANJA CENE IZ TABELE UMANJUJU SE 5 EUR PO OSOBI.

Podeli: