• TV
 • Wi-Fi
 • AC
 • Bazen
Aranžman uključuje:

– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
– Smeštaj na bazi LIGHT ALL INCLUSIVE USLUGE u hotelu – ARCADA SUNNY hotel 2* u samom Starom Gradu, na HVARU. Usluga LIGHT ALL INCLUSIVE podrazumeva doručak, brunch i večeru na bazi švedskog stola, uz uključena domaća bezalkoholna pića, pivo, vino i kafu tokom trajanja obroka. (Pića u baru, na bazenu se plaćaju posebno) * u slučaju da gost ne koristi ovu uslugu zbog realizacije izleta ili iz ličnih razloga, agencija nije u obavezi da ovu uslugu nadoknadi na bilo koji način
– Korišćenje spoljnog hotelskog bazena,
– Korišćenje slobodnih ležaljki pored bazena (rezervacija nije moguća)
– Boravišnu taksu,
– Posetu Hvaru i plaži Milna,
– Posetu Sarajevu,
– Usluge vodiča u svakom autobusu,
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne uključuje:
 • Fakultativne izlete (napomene)
 • Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji)
 • Ležaljke na plaži se plaćaju na licu mesta,
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;
 • Doplate: za polazak iz Novog Sada – 25€
 • Individualne troškove putnika.
Organizator puta: Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije JGM, licenca OTP 187/2021 Kat. A. Fun travel je ovlašćeni subagent

DAN: Beograd – Čačak – Drvenik – Hvar (Letovanje Hvar)

Polazak sa Novog Beograda (kod Skejt parka, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 18:30h. Polazak iz Čačka u 21:30 sa parkinga TC Roda. (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Noćna vožnja kroz Srbiju, preko BiH i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN: Drvenik – Hvar (Letovanje Hvar)

Dolazak u luku Drvenik u jutarnjim časovima. Ukrcavanje na trajekt i putovanje brodom do luke Sućuraj, na ostrvu Hvar. Zatim putovanje do Starog grada. Ručak (brunch) i slobodno vreme za kupanje na hotelskoj plaži do vremena  za smeštaj u hotel. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. VečeraNoćenje.

3. DAN: Hvar – Stari grad (Letovanje Hvar)

Doručak. Slobodno vreme za kupanje. Dan za upoznavanje sa Starim gradom, prvim gradom na ostrvu Hvaru, osnovanim kao grčki Faros (Pharos) i  jednim od najatraktivnijih mesta na najčuvenijem ostrvu Jadranskog mora. Stari grad je osnovan pre više od 2400 godina, i najstariji je grad u Hrvatskoj! Večera. Noćenje.

4. DAN: Stari grad – grad Hvar – Milna – Stari grad (Letovanje Hvar)

Doručak. Slobodno vreme za odmor i kupanje. Popodnevni besplatni izlet do grada Hvara i plaže Milna, obilazak grada, kupanje u Milni. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5. DAN: Stari grad – Pakinski otoci – Stari grad (Letovanje Hvar)

Doručak. Fakultativni polazak na rajsko mesto rajskih boja mora, ali pod imenom Paklinski otoci. Ostrva se mogu pohvaliti zadivljujućim prirodnim okruženjem, sa kristalno čistom vodom, netaknutim plažama i raznolikim spektrom flore i faune. Međutim, Paklinski otoci nisu samo prelepa turistička destinacija, oni takođe imaju ekološki značaj. Lepota Paklinskih otoka je prirodno čudo koje osvaja čula svojim pejzažima koji oduzimaju dah. Plaže su netaknute i nude mirnu atmosferu, što ga čini idealnom destinacijom za one koji traže opuštanje. Pored toga, jedinstvene karakteristike ostrva, kao što su formacije stena i čista plava voda, čine ih destinacijom koju mora videti svaki ljubitelj prirode. Večera. Noćenje.

6.DAN: Stari grad – Split – Zlatni rat (Brač) – Stari grad (Letovanje Hvar)

Doručak. Slobodno vreme za kupanje ili fakultativni izlet u Split i na Brač, na najčuveniju plažu Jadrana – Zlatni rat. Vožnja katamaranom do Splitske luke. Obilazak starog Splita sa vodičem. Slobodno vreme za šetnju. Ukrcavanje u katamaran. Odlazak na Brač, u mesto Bol, gde se nalazi najpoznatija plaža Jadranskog mora  – Zlatni rat. Slobodno vreme za kupanje. Povratak katamaranom na Hvar. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

7. DAN: Stari grad – Jelsa i plaža Tirkiz – Stari grad (Letovanje Hvar)

Doručak. Polazak na fakultativni izlet u Jelsu i do plaže Vitranja (Tirkiz), a vi samo zaključite zašto je dobila takvo ime. Obilazak Jelse. Slobodno vreme za kupanje na Tirkiz plaži. Povratak u hotel u poslepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

8. DAN: Stari grad (Letovanje Hvar)

Doručak.  Slobodno vreme. U večernjim časovima, odlazak na degustaciju vina u Hvarsku vinariju. Savršen način za oproštaj od ovog rajskog ostrva. VečeraNoćenje.

9. DAN: Hvar (Stari grad) – Sarajevo – Čačak – Beograd (Letovanje Hvar)

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak ka Sarajevu. Dolazak na Baščaršiju i slobono vreme za obilzak grada i ručak. Polazak prema Čačku i Beogradu u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Srbiju u večernjim/jutarnjim časovima. Kraj programa.

Polazak iz Beograda, Čačka i Kraljeva bez doplate
Polazak iz Novog Sada, Kragujevca, Trstenika, Vrnjačke Banje, Valjeva, Užica i Požege  uz doplatu

– Doplata za transfer iz

 • Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD,
 • iz Požege 1000 RSD ( minimalan broj za realizaciju transfera je 4),
 • iz Valjeva 1 500 RSD (minimalan broj za realizaciju je 2),
 • iz Novog Sada 25€ (bez ograničenja u broju putnika),

*SVE CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PODLOŽNE PROMENI DO POLASKA NA PUT. TRENUTNO STANJE NA TRŽIŠTU, USLOVLJENO VELIKIM POSKUPLJENJIMA I INFLACIJOM U EVROPI, NE DOZVOLJAVA DA AGENCIJA GARANTUJE CENE FAKULTATIVNIH IZLETA U TRENUTKU POTPISIVANJA UGOVORA O PUTOVANJU!

Paklinski otoci – krstarenje sa ručkom. Ekskurzija obuhvata obilazak Paklenog otoka tokom panoramske vožnje brodom, i zaustavljanje u tri prelepe uvale za kupanje, kao i ručak na brodu, mesni ili riblji meni – 50€ Deca 5-11 godina – 25€ , deca do 5 godina starosti – besplatno
– Split, Brač i plaža Zlatni rat, uz obilazak Splita sa vodičem i ulaznice za katamaran – 35€, deca 3-11.99 godina 25€, deca do 3 godine starosti – besplatno
– Jelsa i plaža Tirkiz (Vitranja) – 15€
– Degustaciju vina u vinariji na Hvaru – 20€
– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji)
– Doplata za pogled more – 40€ po osobi (prema raspoloživosti hotela)
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 290€;
– Doplata za transfer iz Kragujevca, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD ( minimalan broj za realizaciju transfera je 4), iz Valjeva 1 500 RSD (minimalan broj za realizaciju je 2) za polaske iz Novog Sada 25€ (bez ograničenja u broju putnika),
– Individualne troškove putnika.

Podeli: