Makryammos

Makryammos plaža se nalazi na istočnoj obali ostrva Tasos i od glavnog grada Limenasa je udaljena oko 2 km. Jedna od najvećih prednosti ove plaže je što je udaljena od magistrale i buke, tako da je stvorena za odmor i potpuno uživanje. Beach Resort naplaćuje ulaz na ovu plažu, te je tako Makryammos jedina plaža na Tasosu gde morate platiti ulaz. Samim plaćanjem ulaza, možete koristiti bazen i ležaljke i suncobrane, kao i tobogane za decu. Plaža je nosilac Plave zastave i svaki trud kako biste je posetili je vredan, pogotovu ukoliko ste sa malom decom.

 

 

 

Plaža Makryammos je u potpunosti organizovana, sa ležaljkama i suncobranima i beach barovima. Makryammos je peščana plaža i okružena je gustim šumama i zelenilom. Najuređenija i najživopisnija je plaža u ovom području, sa plitkom kristalnom vodom i finim sitnim peskom. Makryammos je impresivno mesto s bungalovima između stabala gde čak možete videti jelene i paunove kako šetaju zajedno s turistima. Voda je čista i mirna. Plaža je od čistog peska, apsolutno nema stena i vrlo plitka oko 50 metara od obale. Pogodna je za decu svih uzrasta. Tu je i teren za odbojku na pesku a u blizini se nalazi i košarkaški i teniski teren. Za mlađu decu tu je i dečije igralište. U kompleksu postoji i rezervat sa velikim brojem srna, koje su vrlo pitome i rado prihvataju hranu koju im nude deca.

 

 

 

Na Makryammos plaži zaista uživaju svi, a postojeći beach barovi koji su deo hotelskog resorta, ponudiće Vam osveženje i laganu užinu. Moramo napomenuti da je plaža izuzetno popularna i posećena, pogotovo u jeku sezone, te imajte na umu da su velike gužve svakodnevnica. Fini sitni pesak, kristalno čista voda, zelenilo koje je okružuje, kao i srne i paunovi koji će Vam praviti društvo, učiniće da se svim čulima upustite u ovu avanturu i provedete svoj odmor potpuno opušteni. 

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto za Tasos.

 

 

Podeli:
Pregledano 4882 puta