Plaža Nei Porija

Pored kristalno čistog mora, dodatnu lepotu koju daje Nei Poriju i slobodno se može reći njegov najveći dragulj jeste plaža. Plaža je u potpunosti uređena i prilagođena turistima. Na dugačkoj i prilično širokoj plaži u Nei Poriju postoje brojni tuševi i kabine za presvlačenje, te se one redovno održavaju. Veći deo plaže u Nei Poriju je prekriven finim, sitnim peskom, a ulaz u vodu nije naročito dugačak. Moramo napomenuti da se neretko događa da se u određenom periodu godine pojave sitne meduze, koje su potpuno bezopasne, ali nekima baš nije prijatno videti ih.

 

 

Plaža u Nei Poriju spada u red uređenijih plaža u Grčkoj, a na njoj se nalaze brojni kafići i taverne, koje svojim gostima nude mogućnost da uživaju na ležaljkama i pod suncobranima. Da biste mogli da koristite dve ležaljke i suncobran, morate naručiti osveženje u jednom od beach barova i slobodno ih onda možete celodnevno koristiti.

 

 

Plaža je, kako smo već napomenuli, zaista velika prednost Nei Porija i mesto mnogi biraju zahvaljujući ovom njegovom turističkom faktoru. Pored plaže nalazi se igralište za najmlađe, tako da porodice ne moraju brinuti o animaciji svojih mališana. Imajte na umu da vikendom, u jeku sezone, morate poraniti jer može da se desi da bude ogromne gužve, jer pristignu i Grci iz okolnih mesta. Svakako ćete poželeti da posetite ovu plažu još koji put.

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto za Nei Pori.

 

 

 

Podeli:
Pregledano 6949 puta