Psarou

Psarou je impresivno lepa, sa najsitnijim peskom boje zlata i tirkizno zelenom vodom plaža, a ujedno se smatra i najekskluzivnijom plažom Mikonosa. Ovde dolaze samo odabrani, takoreći rezervisana je za grčki i svetski jet set. I sve to zahvaljujući prvoklasnom Bar Restoranu “Nammos”, zbog koga se ova plaža može poistovetiti sa nekom od plaža St. Tropea. Prvoklasne ležaljke sa peškirima različitih boja, veliki suncobrani od trske i mali drveni stočići sa kartom pića rasprostranjeni su duž cele plaže.

Ovde je nemoguće naći slobodnu ležaljku, ako je prethodnog dana niste rezervisali. Na plaži, u restoranu ili u baru, servis je besprekoran. Veliki broj bogatih i poznatih ljudi ovde dolazi svojim jahtama, kojih ima toliko mnogo, da imate osećaj da se nalazite u nekoj velikoj svetskoj marini. Tu su jahte bogatih arapskih prinčeva, poznatih holivudskih glumaca i mnogobrojnih bogataša koji dolaze na Mikonos godinama, veliki broj njih ovde ima i sopstvene vile.

 

 

Naći slobodno mesto u restoranu, koji je sav u belom, uvek pun svežeg cveća, skoro da je nemoguće. Njegovi separei su uvek rezervisani za najbolje goste, one poznate i bogate koji su tu stalno, koji ovo mesto smatraju svojom drugom kućom. Hrana koja se nudi je izuzetna i raznovrsna. Uvek sveža riba i jastozi, rakovi i školjke, neobične salate, razne vrste pasti i rižota, kao i najukusnije poslastice, samo su ukratko deo menija koji se ovde nudi. U kasnim popodnevnim satima, muzika u restoranu, koja je do tada bila tiha i opuštajuća, postaje sve jača, tako da se restoran pretvara u klub gde svi igraju po stolovima, stvarajući neopisivu atmosferu. Zalaskom sunca ovde se ritmovi samo utišavaju. Restoran radi i uveče. Za sto, naravno, neophodna je rezervacija, i sve u početku mirne večere, završavaju se ludim provodom, koji traje do ranih jutarnjih sati.

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto za Mikonos.

 

 

Podeli:
Pregledano 5379 puta