Amsterdam avionom 1.Maj

Program putovanja:

1.dan BEOGRAD – AMSTERDAM Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 3h pre poletanja. Polazak za Amsterdam u 06.40h (let JU260). Dolazak u Amsterdam, na aerodrom Šipol, u 09:10h. Po dolasku, razgledanje grada autobusom u trajanju od oko tri Razgle- danje Muzejske četvrti, Olimpijske, Juzni deo sa modernom arhitekturomTrg vaterlo, Sinagoga, Pomorski muzej….Transfer do hotela. Slo- bodno vreme za individualne aktivnosti, šetnja centrum grada: ulica Damrak, Obeliks, Kraljevska palata, glavni gradski trg Dam, Nova i Stara Crkva, pijaca cveća. Mogućnost individualne posete jednom od najpoznatijih svetskih muzeja Van Gogh. Noćenje.

2.dan AMSTERDAM – MINI HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM Doručak. Mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Mala holandska Polazak autobusom prema severu Holandije do Zaanse Schans – tradicionalnog sela i muzeja na otvorenom, gde se nalaze naljepši primerci vetrenjača u Holandiji. Poseta manufakturi klompi – koje su tradicionalni holandski proizvod, poseta radionici sireva, gde ćete imati priliku da degustirate i kupite sir. Nakon toga, poseta prekrasnom ribarskom selu Volendam. Slobodno vreme za uživanje u kafićima ili malim restoranima uz obalu Ejselskog jezera. Povratak u Amsterdam u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan AMSTERDAM – VELIKA HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet Velika Holandska tura, Roterdam – Ševeningen-Hag. Obilazak Roterdama, koji je do godine bio najveća luka na svetu. Danas je to grad arhitekture. Obilazak grada: Euromast toranj, Gradska kuća, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki, trgovački deo grada. Slobodno vreme. Hag je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i kraljevska prestonica na moru. Nastavak obilaska Ševeningena, jednog od prvih kupališta na obalama Atlanskog okeana. Povratak u Amsterdam u večernjim časovima. Noćenje.

4.dan AMSTERDAM – BEOGRAD Doručak. Napuštanje Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:55h (let JU263 ). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 23:10h. Kraj programa.

 • aerodromske takse (104 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u agenciji,
 • prevoz avionom na relaciji Beograd–Amsterdam– Beograd (prevoznik Air Serbia),
 • smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice na bazi tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama,
 • transferi na relacijama aerodrom–hotel i hotel–aerodrom u Amsterdamu prema programu;
 • panoramsko razgledanje grada,
 • troškovi vodiča i organizovanja putovanja.
 • fakultativni izleti i ulaznice,
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
 • Doplata za 1/1 sobu – 250eur po osobi za ceo period boravka

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Mini holandska tura Cena: 95 U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku.
 • Velika holandska tura Cena: 115 U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku.

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Holandiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja, a uz dogovor sa putnicima.

Podeli: