Sahara Beach

Nea Iraklija je grad koji se nalazi 41 km od Soluna a južno od njegove glavne gradske plaže, prostire se plaža Sahara. Plaža nosi ime po Sahara beach baru, koji pripada hotelu Filoxenia. Ovaj bar predstavlja ujedno i jednu od najbitnijih stavki plaže Sahara. Pored svoje uređenosti i opremljenosti, tokom letnje sezone posećuje ga veliki broj turista, koji uživaju u osveženjima, dnevnim žurkama i muzici.

 

 

Uređenost i odlike plaže

Plaža je duga, sa zlatnim, krupnim peskom. Sva oprema se sastoji od suncobrana od trske i ležaljki. Na plaži se nalazi i dovoljan broj tuševa. Voda je kristalno čista, a prednost ove plaže pored navedenog je što je dubina postepena, kao i sam ulazak u vodu, pa stoga odgovara i mladima i porodicama sa malom decom i neiskusnim plivačima. Osim toga, na plaži se sve vreme nalaze spasioci.

 

 

Za one željne sportskih aktivnosti tu je teren za odbojku na pesku kao i za mali fudbal na specijalno ograđenom terenu sa peskom. Plaža Sahara se ubraja u jedne od najlepših na Halkidikiju i svakako ne smete propustiti njen obilazak ukoliko se nalazite u blizini ovog grada. Ona je zaista jedna harmonična i uređena plaža, sa svim sadržajima i prelepim pejzažima i zadovoljiće sve Vaše turističke potrebe.

 

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto.

 

 

 

GPS: 40.32377578004119N  23.021700382232666E

 

 

Podeli:
Pregledano 22724 puta