Tristinika Beach

Tristinika je nastavak skoro 5 km duge peščane plaže u Toroniju. Pristup ovoj plaži nije toliko lagan kao kod većine drugih, ali vredi se malo potruditi jer Tristinika ima svojih draži. Velika i komforna plaža, sa peskom i na obali i u vodi, tamno plavo čisto more i fantastični zalasci sunca, te pogled na susednu Kasandru su aduti Tristinike. Prostora imate sasvim dovoljno tako da ne morate brinuti o gužvi ni u vrhuncu sezone.

 

 

Do plaže se lako stiže automobilom, samo je potrebno da se prate putokazi. U blizini postoji i parking, a gužve su izuzetno retke. Najlakše joj se prilazi kroz dvorište hotela Despotiko koji se nalazi na sredini plaže. Tristinika Beach je spektakularna duga plaža. Plaža je popularna među slobodnim kamperima i oni je najčešće posećuju, tako da se slobodno može reći da ispunjavaju severni kraj plaže u sezoni. Na plaži Tristinika nalazi se beach bar na severnom kraju i hotel i kamp na južnom kraju.

 

 

 

U sredini plaže je mali bar na plaži koji nudi suncobrane i ležaljke u naknadu za osveženje. Popularna plaža na severu privlači mase turista. Na plaži se služe piće i hrana i postoje tuševi za kampere, čija je nadoknada, mora se napomenuti, malo skuplja. Sama plaža je duga i široka sa krupnim peskom poput Toroni plaže. Voda je fantastično prozirna, tirkizne boje. Sa južne strane, sunce obasjava plažu tokom celog dana, a zalasci su takođe spektakularni.

 

 

Plaža Tristinika nema plićak koji je karakterističan za mnoge plaže na Sitoniji pa nije toliko atraktivna za porodice sa malom decom. Iako je dno peščano, dubina nastupa već metar-dva nakon ulaska u vodu, pa je tako ova plaža pogodnija za plivače nego za decu i neplivače.

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto.

 

 

 

GPS: 39.9957146N 23.8802004E

 

h

Podeli:
Pregledano 7142 puta