Vromolimnos

Plaža Vromolimnos je među najpopularnijim i najuređenijim plažama Skiatosa, a zeleni ambijent doprinosi lepoti i nesvakidašnjosti ove plaže. Nalazi se na zapadnom kraju rta Kalamaki, 6 km jugozapadno od grada Skiatos. 2012. godine je kao i mnogo puta pre toga nagrađena Plavom zastavom.

 

 

Na plaži postoje ležaljke i suncobrani kao i spasilačka služba. Gužve znaju da budu ogromne u špicu sezone pogotovo jer je sama plaža uska. Voda je plitka i idealna za decu ali na krajevima plaže gde je buka manja. Poznata je kao party plaža. Tu je i centar za sportove na vodi kao i teren za beach volley. Na levom kraju je škola sportova na vodi. Vromolimnos plaža je poznata po dobrim uslovima za skijanje na vodi, posebno u večernjim satima kada je more poput stakla.

 

 

Vromolimnos plaža je okružena tradicionalnim tavernama i kafićima i lako joj se pristupa automobilom, taksijem i javnim autobusima iz grada, kao i brodom, ekskurzijskim ili iznajmljenim. Iza ugla je i plaža Kolios. Mirnija je nego Vromolimnos, prijatna i ima manje gužve, ali nije tako impresivna poput Vromolimnos plaže.

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto za Skiatos.

 

 

Podeli:
Pregledano 5995 puta