Švedska Finska let iz Niša

Program putovanja:

10.03.2020. – 14.03.2020.

DAN 1. utorak, 10.03./ Stokholm
Okupljаnje grupe dva sata  pre polaska na niškom aerodromu. Let za Stokholm u 20:10h. Sletanje u Stokholm, u 22.45h, transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

DAN 2. sreda, 11.03./ Stokholm
Doručak. Sledi razgled grada sa vodičem, koji se prostire na 14 ostrva: Gamla stan, Kraljevskai palata, jedna od najvećih u svetu, trgovi Slottsbacken i Stor torget, gradska većnica Stadshuset, Crkva Storkikan-najstarija u Stokholmu; crkva Riderholmkirken-kraljevska grobnica, Konserthuset- mesto gde se dodeljuju Nobelove nagrade, dvorac Drotningholm-rezidencija kraljevske porodice….Fakultativni odlazak do ostrva Djurgarden. Ostrvo Djurgarden (Djurgården) je muzej na otvorenom. Tu ćemo imati mogućnost da posetimo. Skansen (Djurpark & Museum med Midsommar & Svenska Traditioner), Nordijski muzej (Nordiska museet), Muzej princa Eugena (Waldemarsudde), Muzej umetnosti (Thielska Galleriet), Muzej Vasa (Vasamuseet), Kraljevski nacionalni park (Kungliga, nationalstadsparken), Slobodno popodne. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

DAN 3. četvrtak, 12.03./ Stokholm – krstarenje
Doručak. Slobodan dan u Stokholmu, predviđen za obilaske muzeja, šoping…..Moguć fakultativni izlet do Drottningholm kraljevske palate. Transfer do luke u popodnevnim časovima. Ukrcavanje na brod u izabrane kabine. Isplovljavanje ka Helsinkiju u 16:30h. Dnevno-noćna plovidba uz mogućnost korišćenja sadržaja na brodu (fakultativno) spa, sauna, restorani, bioskop, šoping centri…

DAN 4. petak, 13.03./Helsinki
Doručak. Uplovljavanje u glavni grad Finske, Helsinki, u 10.10h. Odlazak na panoramski razgled grada: Parlament, Opera, Gradsko veće, katedrala, Nacionalni muzej, crkva u kamenu Temppeliaukio, koncertna dvorana Finlandia, pravoslavna Crkva Uspenja, najveća u severnoj Evropi…… Slobodno popodne u Helsinkiju. Povratak na brod. Isplovljavanje u 17.15h. Plovidba ka Stokholmu. Tokom plovidbe na raspolaganju su šoping centri na brodu, bioskop, restorani, spa centar (fakultativno).

DAN 5. subota, 14.03./ Stokholm
Uplovljavanje u Stokholm u 10h. Slobodno vreme u Stokholmu za individualna razgledanja, obilaske i šoping. Transfer do aerodorma u popodnevnim časovima. Let za Niš u 16.50h. Po sletanju transfer do Beograda i drugih gradova u Srbiji.
Kraj programa.

 •  Avioprevoz Niš-Stokholm-Niš (din. deo aranžmana/napomena PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednoktratno )
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*  u širem centru Stokholma ili okolini, u 1/2 ili 1/2 sobama sa pomoćnim ležajem.
 • 2 noćenja, u brodskim kabinama (economic) sa doručkom.
 • usluge organizacije putovanja i turističko vođstvo puta
 • usluge razgledanja Stokholma i Helsinkija sa vodičem na srpskom jeziku.
 •  troškove transfera od aerodroma do hotela. Moguće je organizovati i shuttle busom, u slučaju da grupa broji manje od 25 putnika
 •  individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
 •  doplatu za večeru u hotelu i na brodu,
 • ulaznice za mesta koja se posećuju,
 • ostrvo Djurgarden (bez ulaznica za muzeje) 7€
 • Kraljevska palata Drottningholm – oko 25€ sa ulaznicom
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 •  doplate za drugi tip kabina na brodu (standard, large, premium sa balkonom, suite..)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu je 70% od deviznog dela aranžmana.
 • Popust za treću osobu u sobi je 10€ i ona spava na pomoćnom ležaju na rasklapanje.
 • NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 5 dana posle rezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI  odloženog plaćanja, odnosno čekove prihvatati sa valutom plaćanja na dan predaje.

Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.
Doplata za posebne usluge  (1/1 soba, doplata za večeru, posebna vrste sobe i sl), vrši se uz plaćanje druge (II) rate.
Rezervacija fakultativnih izleta je moguća tokom isplate aranžmana, plaćanje se vrši inopartneru u inostranstvu.

Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera.
Napominjemo da su cene promenjive (!) , i zavise od brojnog stanja, radnog/neradnog dana itd. Uključuju usluge organizacije inopartnera, angažovanje prevoza, vodiča, ulaznica.

INFORMACIJE U VEZI AVIOPREVOZA:

 • Avioprevoz je organizovan kompanijom Ryanair iz Niša. U cenu je uračunata aviokarta, i dva komada prtljaga  (jedan dimenzija 55x40x20cm i drugi dimenzija 35x20x20 cm).
 • Putnici mogu izvršiti doplatu za još jedan komad prtljaga po tarifnom cenovniku aviokompanije. U kabinksom, ručnom prtljagu, nije moguće nositi tečnost, metalne predmete poput noža, makaza i slično, a detaljne uslove možete dobiti od agencije organizatora ili na web sajtu aviokompanije www.ryanair.com
 •  ostrvo Djurgarden (bez ulaznica za muzeje) 7€
 • Kraljevska palata Drottningholm – oko 25€ sa ulaznicom

Minimalni broj putnika za realizaciju faklutativnh izleta je 15. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika za odlazak na izlet, agencija ima pravo da ponudi: organizovanje izleta javnim gradskim prevozom ili veću cenu fakultativnih izleta, koju putnik ima pravo da NE prihvati, bez ikakvih troškova.Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera.
Agencija ima pravo da organizuje izlete i transfere javnim gradskim prevozom.

Podeli: