Akti Oneriou Camp / Manasu Beach

Akti Oneirou Camping Bungalows se nalazi na poluostrvu Sitonija na Halkidikiju, 12 kilometara od Vurvuru zaliva na putu za Sarti. U očaravajućoj prirodnoj lepoti sa privatnom plažom i tirkizno čistom moru moći ćete da uživate u kombinovanom ambijentu ostrva sa toplom gostoljubivošću i nesvakidašnjem luksuzu modernog kompleksa „boutique resort“. Izvanredno i pažljivo osmišljen ambijent koji zrači toplinom i elegancijom. Luksuzni beli bungalovi, čisto bele boje, kamp prikolice na najam i drvene kućice koje nalikuju na male vile, komforan i obiman prostor za šatore, kao i kamp prikolice nalaze se u predivnoj šumi i sadrže sve pogodnosti koje su uobičajene za hotele sa 5 zvezdica. Jednostavno, ambijent koji će Vam oduzeti dah.

 

 

Manasu je poznata i kao “plaža u belom” jer je sve u beloj boji, od ležaljki i suncobrana (konzumacija pića je obavezna ako želite da ih koristite), preko separea, baldahina i drvenih staza koje vode do vode. Levi deo plaže je pod ležaljkama i suncobranima, dok u desnom ispred kampa ima slobodnog prostora gde možete spustiti svoj peškir i zabosti suncobran. U tom delu ima i prirodnog hlada u popodnevnim časovima.

Manasu je potpuno uređena i ima sve potrebne sadržaje. Peščana je, a ulazak je postepen i ne prelazi se naglo u dubinu. Dugačka je oko 150 m i široka 20 m. Okružena je šumovitim brdima i borovinom koja daje boji mora neke prelepe nijanse zelene i tirkizne.

 

 

Godinama unazad – stil, ambijent i kvalitet u kombinaciji sa jakom željom za stalnim usavršavanjem su samo neki od parametara koji čine „Manassu Beach Bar“ jedinstvenim. Sa svojom posebnom arhitekturom, prostranstvom, neverovatnom uslugom, privatnim mestima za parking i zlatnom plažom sa najlepšim i najudobnijim ležaljkama – „Manassu Beach Bar“ ne prestaje da poboljšava kvalitet svojih usluga iz godine u godinu, nudeći posetiocima uvek nešto novo i nezaboravno.

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto.

 

 

 

 

Podeli:
Pregledano 11012 puta