Bousoulas

Ušuškana daleko od gužve, ova mirna peščana plaža predstavlja pravi egzotični raj na poluostrvu Kasandra. Plaža se nalazi u blizini turističkog centra Sani i duga je oko 500 metara. Ova plaža na severozapadnom delu Kasandre udaljena je od Soluna 82 kilometara.

 

 

Odlike i uređenost plaže

Bousoulas plaža pruža se severno od naselja Sani u dužini od oko 7 kilometara. Plaža ime nosi po istoimenom hotelskom Bousoulas beach baru. Smeštena je sa druge strane brda na kome je smeštena kula Sani.

Plaža je sa sitnim peskom i tirkiznom bojom mora, a dubina vode postepeno raste tako da je jako pogodna za porodice sa malom decom koja se ovde bezbedno mogu kupati. Na plaži se nalazi i spasilačka služba. Iskusnim plivačima može biti otežavajuća činjenica da moraju da šetaju 200-300 metara do dubine.

 

 

Ukoliko boravite na hotelskom, uređenom delu plaže možete se osvežiti ili naručiti piće i hranu. Ova plaža je sa ležaljkama i suncobranima, ali su oni veoma skupi, jer je namenjena gostima istoimenog hotela. Tu su i tuševi i spasioci koji brinu o gostima hotela i ostalim posetiocima.

Drugi, veći deo plaže nije uređen, a ovde možete postaviti svoju opremu i opustiti se u okruženju peščanih dina i borova.

 

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto.

 


 

GPS: 40.10102913751428N  23.305799961090088E

 

 

Podeli:
Pregledano 7936 puta