Diamandi i Delfiniki

Na oko 7 km od grada Skiatos nalazi se mali raj za opuštanje daleko od gužve i graje. Plaža Diamandi je pravi netaknuti dragulj ostrva Skiatos. Plaža se nalazi na poluostrvu Kalamaki, na suprotnoj strani od plaže Kanapica. Ukoliko niste ljubitelj ekstremnog pešačenja, ova plaža se neće naći na Vašoj ruti. Međutim, ukoliko krenete na plažu Diamandi, naš savet je da se tamo uputite brodićem. Do plaže možete krenuti i kopnenim putem, gradskim autobusom ili kolima.

 

 

Put do plaže je nezgodan, zbog toga se opremite adekvatnom obućom. Zbog toga savetujemo porodicama sa decom da se ovde upute brodićem ili ka drugim plažama koje su prilagođene mališanima i njihovim potrebama. Diamandi je asocijacija za mir, opuštanje i uživanje u prirodi. Ukoliko je to ono što tražite onda Vam toplo preporučujemo da posetite Diamandi. Ispuniće apsolutno sva Vaša očekivanja.

 

 

Na plaži je intimnija atmosfera, nema gužve i idealna je ukoliko želite da se opustite i uživate u prirodi. Ukoliko otplivate iza stene sa desne strane zaći ćete u zonu netaknute prirode i prelepe plaže Delfiniki, koja nema nikakvih sadržaja. Možete eventualno zateći neki brodić koji se usidrio, mada je i to retkost. More je kristalno čisto, ali se dešava da bude lišća, zbog bujne vegetacije koja okružuje plažu.

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto za Skiatos.

 

 

Podeli:
Pregledano 5352 puta