Dobre Vode

Mesto Dobre Vode je od Bara udaljeno nekih 8 kilometara. Ovaj gradić još i nazivaju vazdušnom banjom zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora. Dobre Vode su i najveće turističko mesto u ovom delu crnogorske obale i idealno je za odmor, pogotovo za porodice sa malom decom. Mesto jeste mirnije ali pruža i širok izbor kada je o noćnom provodu reč, pa se može preporučiti i mlađim turistima.

 

Dobre vode

 

Najatraktivnija plaža je Veliki Pijesak koja zbog čistoće vode i velike količine sumpora spada u plaže I kategorije. Plaža je dugačka nekih 500 metara, a široka 29 metara. Podloga je mešavina peska i šljunka. Plaža je prepoznatljiva po prelepom zalasku sunca i prelepoj boji mora koji se sa nje mogu posmatrati. Opremljena je suncobranima, ležaljkama i tuš kabinama, ali i prodavnicama gde možete kupiti najosnovnije stvari.

 

Dobre vode

 

U blizini ovog letovališta nalazi se Ulcinj koji je poznat po prelepim plažama. Najpopularnija je Velika plaža. Mala plaža duga je 360 metara i idealna je za porodice sa malom decom jer je voda u tom delu mora nešto plića.

 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Crnu Goru.

 

 

 

 

Podeli:
Pregledano 19540 puta