Vila Elisabet

Udaljenost od plaže: 40m

  • TV
  • AC
Aranžman uključuje:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru
Aranžman ne uključuje:
  • putno osiguranje
  • individualne troškove putnika
  • prevoz do odredišta
  • Boravišna taksa u Grčkoj
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Travelland, Licenca OTP 123/2021. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

1.dan: Ulazak u sobe posle 15h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.

Kraj programa.

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 15:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima.

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2021-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave letnje sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

Podeli: