Vila Kipros

Udaljenost od plaže: 350m

  • TV
  • AC
Aranžman uključuje:
  • Najam studija /apartmana na 10/11 noćenja.
  • Autobuski ili avionski prevoz (čarter let) ako je u pitanju paket aranžman
  • Organizaciju i vođstvo puta.
Aranžman ne uključuje:
  • Međunarodno putno osiguranje.
  • Individualne troškove.
  • Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
Organizator puta: Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije SoleAzur, licenca OTP 126/2021. A, Fun Travel je ovlašćeni subagent.

Program putovanja sopstveni prevoz:

1.dan – Samostalni dolazak u smeštaj. Smeštaj u objekat od 15h. Noćenje. 2. dan -10.dan ili 11.dan– Boravak na bazi 10 ili 15 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.11. Dan ili 12.dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Kraj programa.

Program putovanja avio prevoz:

Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10/11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Skijatosa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

Program putovanja bus prevoz:

1.dan – Polazak autobusa iz Beograda po dogovorenoj satnici (tačno vreme polaska se zna dva dana ranije) 2. dan – Dolazak na destinaciju, Smeštaj u objekat od 15h. Noćenje.2. dan -11.dan – Boravak na bazi 10 u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Polazak autobusa po dogovorenoj satnici (u popodnevnim satima). 13. Dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

 

Početak korišćenja apartmana – studia od 15:00 sati na dan dolaska  a napuštanje apartmana – studia zadnjeg dana boravka u 09:00  sati. Higijenu u apartmanima – studijima gosti sami održavaju. Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije. Putnici su obavezni da prilikom ulaska u smeštaj, predaju 1 pasoš, koji će im biti vraćen na dan odlaska. Svaku pričinjenu štetu putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja. Svaka oštećenje, koje je postojalo u apartmanu prilikom ulaska, a nije prijavljeno predstavniku, tretiraće se kao šteta, koju su pričinili putnici koji trenutno borave unutra.
*Pojedini sadržaji kako samog objekta, tako i sadržaji u okolini mogu biti zatvoreni/nedostupni za koriščenje (usled nesipravnosti, renoviranja, zabrane…) i ne mogu biti predmet žalbe putnika, jer Agencija ne mora imati saznanje da isti neće biti dostupni.
*U pojedinim objektima se putnicima se daje čista posteljina i oni je sami menjaju, tačnije ne menja se od strane spremačice (karakteristično za Paraliju, Leptokariju, Nei Pori).
*Predstavnika za sve hitne situacije (kvar ili nedostatak u smestaju, potreba za lekarom i slicno) kontaktirati OBAVEZNO regularnim pozivom. Predstavnik ne mora da koristi aplikacije poput Viber, Messenger, Skype…
*Buduci da objekat ne poseduje recepciju, neophodno je na destinaciju stici najkasnije do 22h prvog dana boravka i kontaktirati predstavnika za dobijanje kljuca, u suprotnom predstavnik ce biti na raspolaganju sledeceg jutra od 08h. Najljubaznije Vas molimo da ne dolazite u privatne objekte-vile u periodu nakon 22h jer se necete moci smestiti.
*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera
*Putnici su dužni da poštuju kućni red objekta u kom su smešteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji, a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je dužna da vrati pare putnicima.
* Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm, francuz 120 x 190 cm i bračni ležaj 145-155 cm sa 180-190 cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.
*Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
*Svi putnici su obavezni da poštuju važeće  zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
*Molimo sve putnike da provere validnost svojih dokumenata. Pasoši moraju vaziti minimum 6 meseci po povratku sa destinacije. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko dokumentna nisu u skladu sa navedenim rokom ili su istekli.

Podeli: