Gulet Bodrum Gokova Bodrum

Aranžman uključuje:
  •  Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum – Beograd.
  •  Grupni transfer autobusom od aerodroma u Bodrumu do izabranog hotela, u odlasku i povratku.
  •  Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 41,56 evra (25,06 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 16,5 evra aerodroma Bodrum). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, ali je njihova promena moguća i dozvoljena do momenta polaska.
  •  Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
  •  Usluge vodiča i organizacije putovanja.
Aranžman ne uključuje:
  •  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.
  •  Individulani transfer – na upit.
Organizator puta: Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel i sastavni su deo ovog programa, Licenca OTP br. 122/2021 A. Fun travel je ovlašćeni subagent

Program putovanja br. 2: BODRUM – GOKOVA – BODRUM

Polasci: 03.06, 10.06, 17.06, 24.06, 01.07, 08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08,19.08,26.08, 02.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09.2023.  
8 dana / 7 noći

1. dan BEOGRAD – BODRUM (aerodrom Bodrum 37 km)
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera KonTiki travela dva sata pre leta; čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Sletanje u Bodrum posle dva sata leta. Transfer do marine u centru Bodruma. Ukrcavanje na gulet posle 16h. Slobodno vreme, večera i noćenje u marini.

2. dan OSTRVO ORAK – ÇÖKERTME
Nakon doručka i kratkog info sastanka sa predstavnikom agencije, isplovljavanje i plovidba ka zalivu Alaksla i ostrvu Orak, gde se pravi pauza za ručak i kupanje. Večera i noćenje u blizini zaliva Čokertme.

3. dan TUZLA BAY – ENGLISH HARBOUR
Rano ujutru otpočinje plovidba, gulet prolazi mesto Oren, nakon čega pravi pauzu u zalivu Tuzla. Večera i noćenje u blizini Engleske luke I Kleopatrinog ostrva.

4. dan KARACASÖĞÜT
Dolazak u marinu u malom ribarskom mestu, Karadžasogut (karaca-srna; söğüt-vrba), u ranim jutarnjim časovima. Slobodno vreme dok posada čisti brod i obnavlja zalihe. Opcioni jednodnevni izlet: Dalijan (85 km) i obilazak antičkog grada Kaunos, plovidba rečnim dolmušem i ručak na obali reke Dalijan. Povratak na gulet, slobodno vreme, večera i noćenje u luci.

5. dan OSTRVO SEDIR – LÖNGÖZ
Posle doručka isplovljavanje i plovidba ostrvu Sedir, poznatijem kao Kleopatrino ostrvo, gde se nalaze ostaci antičkog grada Kedrai i gde je prema lokalnim pričama živela poslednja kraljica drevnog Egipta, Kleopatra. Zbog toga su ostrvo i peščana plaža koja se tu nalazi dobili ime po njoj. Večera i noćenje u zalivu Longoz.

6. dan ZALIVI KARGILI – KISEBÜKÜ
Gulet rano ujutru otpočinje krstarenje ka zalivu Kargili. Pauza za ručak i kupanje nakon čega gulet krstari do zaliva Kisebuku. Noćenje.

7. dan YEDI ADALAR – YALIÇIFTLIK – BODRUM
Posle doručka isplovljavanje i plovidba do zaliva Pabučburnu i Sedam ostrva (Yedi Adalar). Nakon toga duža plovidba preko zaliva Gokova. Pauza za ručak i kupanje u zalivu Jaličiftlik u blizini Bodrumskog zaliva. Pristizanje u marinu u Bodrumu u popodnevnim satima. Slobodno vreme, večera i noćenje.

8. dan BODRUM (aerodrom Bodrum 37 km) – BEOGRAD
Nakon doručka napuštanje guleta i transfer do aerodroma u Bodrumu. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd posle dva sata leta.

KRAJ PROGRAMA

*U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik. Agencijski predstavnik putnike ispraća do marine u Bodrumu i brine o njihovom transferu od i do aerodroma. Tokom boravka na brodu nije predviđeno prisustvo agencijskog predstavnika na brodu i u marinama. Kapetan broda može izmeniti planirani program u zavisnosti od stanja mora i vremenskih uslova.

Podeli: