Gulet Marmaris Grčka ostrva Marmaris

Organizator puta: Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue i sastavni su deo ovog programa, Licenca OTP br. 167/2020-A40. Fun travel je ovlašćeni subagent

1. dan BEOGRAD – MARMARIS (aerodrom Bodrum 110 km)
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Sletanje u Bodrum posle dva sata leta. Transfer do marine u Marmarisu. Ukrcavanje na gulet posle 17h. Slobodno vreme, večera i noćenje u marini.

2. dan BOZZUKALE – DREVNA LORYMA
Posle doručka isplovljavanje i plovidba ka nenaseljenom turskom ostrvu Arap koje se nalazi na prelazu iz Egejskog u Sredozemno more. Nakon ručka i pauze za kupanje, gulet nastavlja plovidbu do stare vojne luke Bozukale gde se mogu videti ostaci tvrđave i antičkog grada Lorima. Noćenje u jednoj od uvala.

3. dan BOZBURUN
Nakon doručka krstarenje do malog primorskog mesta gde se grade drveni guleti. Nekoliko pauza za kupanje u kristalno čistim vodama okolnih zaliva. Noćenje.

4. dan BENCIK BAY – DATÇA
Posle doručka kratko zadržavanje u zalivu Bendžik gde se nakon kratke šetnje može uživati u čarobnom pogledu na zalive Hisaronu i Gokova. Nakon pauze za kupanje i ronjenje krstarenje do poluostrva Dača. Večera i noćenje u blizini istoimenog grada-luke.

5. dan OSTRVO SYMI
Nakon što se obave carinske procedure gulet uplovljava u grčke vode. Prva destinacija je ostrvo Simi sa svojim tradicionalnim kućicama toplih pastelnih boja, kaskadno nanizanim oko luke nalik amfiteatru. Večera i noćenje u luci.

6. dan SYMI – RHODES
Posle laganog doručka sa idiličnim pogledom na luku grada Simi, isplovljavanje i krstarenje ka ostrvu Rodos gde gulet stiže u popodnevnim časovima. Tokom boravka na Rodosu slobodno vreme za obilazak starog grada, tvrđave i vetrenjača, a kasnije i za uživanje u bogatom noćnom životu ostrva. Noćenje.

7. dan RHODES – MARMARIS
Nakon što se ponovo obave formalnosti oko carine, gulet kreće plovidbu ka Marmarisu. Pauze za kupanje i ručak u blizini Marmarisa, a večera i noćenje u luci u Marmarisu.

8. dan MARMARIS (aerodrom Bodrum 110 km) – BEOGRAD
Nakon doručka napuštanje guleta i transfer do aerodroma u Bodrumu. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd posle dva sata leta.

Podeli: