Platis Gialos

Platis Gialos nalazi se tik do Makris Gialosa i poznata je po netaknutoj lepoti. Nalazi se 3,5 km južno od Argostolija i na manje od kilometar od naselja Lasi, najatraktivnijeg turističkog mesta na ostrvu. Krase je beli pesak i kristalna voda. To je jedna od najpoznatijih plaža Kefalonije, u neposrednoj blizini Argostolija. Plaža je posećena i od strane meštana i turista, što potvrđuje njen kvalitet. Područje je okruženo prekrasnim okruženjem bujnih zelenih brežuljaka i gustom vegetacijom.

 

 

Plaža je nagrađena Plavom zastavom zbog svoje čistoće i fine organizacije. Platis Gialos je idealno odredište za opušteni odmor. Na plaži ćete naći ležaljke i snack bar. Od Makris Gialosa je dele stene na samom kraju preko kojih ide betonska staza koja Vam omogućava da za par trenutaka pređete sa jedne na drugu, mada je to isto moguće učiniti i plivanjem. Dugačka je oko 200 i široka između 20 i 50 metara. 

 

 

Na plaži postoje bar, svlačionice, toaleti, tuševi na platformi iznad stena te ležaljke i suncobrani, ali samo u jednom delu dok je drugi potpuno slobodan da spustite svoj peškir. Potpuno je bezbedna za decu i neiskusne plivače, ali je dosta popularna, te očekujte turiste koji je obožavaju zbog čiste vode, pored njenih prirodnih karakteristika.

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto za Kefaloniju.

 

 

Podeli:
Pregledano 5504 puta